Drenthe - vile, kuće i apartmani

Potreban vam je odmor od svakodnevnog stresa i napora? Dođite u Nizozemsku! U jednom od odličnih apartmana ili fantastično opremljenih kuća za odmor koje vam nudi NOVASOL može se opustiti cijela vaša obitelj. U slučaju da je idiličan odmor vaš cilj, tada je i nizozemska pokrajina Drenthe pravo odredište za vas. Niste još sigurni kamo biste točno željeli putovati? Bilo to u unutrašnjost Nizozemske ili na romantičnu obalu Sjevernog mora, sigurno se nećete dosađivati. NOVASOL nudi apartmane i kuće za odmor koji će odgovarati upravo vašim potrebama. Nizozemska regija Drenthe savršena je za odmor onih koji traže čistu idilu. Jedinstveni krajolik i bezbrojni kulturni sadržaji čine ovo okruženje rajskim mjestom za odmor. Rezervirajte još sada iz udobnosti svog doma svoj novi dom za odmor u regiji Drenthe.

Drenthe zaprasza!

Popularne kuće za odmor u Drenthe

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Drenthe

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Drenthe

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Drenthe

Loading...

Odmor u kući ili apartmanu u Drentheu

Odmor u Nizozemskoj – to je mnogo više od šarenih tulipana i izvrsnog sira. Apartman ili kuća za odmor u regiji Drenthe nudi vam odlično polazište za stvaranje dinamičnog odmora. Ovdje vas čekaju idilični krajolici iz prapovijesti te brojna druga prirodna i povijesna blaga, a najlakše ćete se s njima upoznati pješice ili biciklom. Žitelji regije Drenthe poželjet će vam srdačnu dobrodošlicu na brojnim priredbama tokom cijele godine. Ono što nikako ne smijete propustiti je obilazak drevnih megalitskih spomenika.

Područja oko kuća i apartmana za odmor u regiji Drenthe

Kuće i apartmani za odmor okruženi zelenim livadama i drvećem – ne zvuči li to jednostavno divno? Nizozemska regija Drenthe prvenstveno je prekrivena zelenilom i tako idealna za sve one koji su željni aktivnosti na otvorenom i na odmoru. Provincija je idealna za pješačenje, brdski i obični biciklizam ili jahanje. Možda biste mogli posjetiti i farmu ovaca? Boravite li u kući za odmor ili apartmanu u Drentheu možete bez problema otići na jednodnevni izlet i na Istočnofrizijske otoke Borkum i Schiermonnkoog. No ne morate, jer u regiji već imate čak tri nacionalna parka i još mnogo toga.

Zanimljivosti u regiji Drenthe

Gdje god da provodite odmor u Nizozemskoj možete biti sigurni da vam neće nedostajati zanimljivosti. Rezervirate li apartman ili kuću za odmor u Drentheu sigurno biste morali posjetiti Assen. Kao što i priliči glavnom gradu regije on obiluje kulturnim i umjetničkim sadržajima. Stara jezgra će vas oduševiti starim građevinama, muzejima, galerijama i kazalištem, a zašto se kulturno ne uzdizati na odmoru? Ljubitelji motociklizma sigurno neće propustiti TT Assen. Oni najmlađi sigurno će dati svoj glas za posjet zabavnom parku Plopsa Indoor u Coevordenu. Kao što mu i ime govori – otvoren i je i kada vani grmi i sijeva. Kada govorimo o zabavnim parkovima u kojima možete uživati unutra, „najveći“ izbor je sigurno Speelstad Oranje. Da vašim najmlađima ne bude dosadno ni jednog dana tu je tematski park Kabouterland Exloo gdje se mogu zabaviti među trolovima, patuljcima i životinjama.

Smještaj u apartmanu ili kući za odmor u selu Witteveen

Nizozemska regija Drenthe skriva čarobno selo Witteveen. Zašto ne biste rezervirali apartman za odmor ili kuću u i Witteveenu za svoju obitelj ili prijatelje? Djeca će zasigurno uživati trčeći pitomom prirodom, a vi se možete nauživati razgledavanja kulturnih sadržaja ili vožnje biciklom. Nemojte gubiti vrijeme, jer ovo je jedno od omiljenih odredišta.

Odmor u kući ili apartmanu za upravo na obali Sjevernog mora

Na samom sjeveru Nizozemske, u regiji Drenthe, uz granicu s Njemačkom možemo vam ponuditi kuće i apartmane za odmor svih vrsta i veličina. Cijela obitelj može se opustiti i zabaviti, a što je romantičnije od promatranja zalaska sunca i izmjene plime i oseke na pješčanoj plaži idete li na romantični odmor udvoje? Plima i oseka na Sjevernom moru doista su prizor koji se može nazvati spektakularnim. Požurite i rezervirajte svoju kuću ili apartman za odmor u Nizozemskoj.