Utrecht - vile, kuće i apartmani

Nizozemska je zemlja lijepih tulipana, bezbrojnih bicikala i lijepih vjetrenjača, a omiljena je među posjetiteljima iz cijelog svijeta. Zato nije čudno što se na tisuće ljudi svake godine odluči posjetiti Nizozemsku. Budite i vi jedni od njih. U srcu Nizozemske nalazi se provincija Utrecht. Radi se o idealnoj lokaciji za obiteljski odmor u jednoj od naših kuća ili apartmana za odmor. Ovdje će se zabaviti oni koji traže miran odmor, oni koji traže laganu rekreaciju, ali i oni željni veće akcije na odmoru. Ne treba naglašavati da u Utrechtu postoje mogućnosti i sadržaji za sve naraštaje. Osobito sam grad Utrecht učinit će vaš odmor posebnim i nezaboravnim. Rezervirajte svoj apartman ili kuću za odmor u regiji Utrecht, dovedite svoju obitelj i doživite prekrasan odmor u Nizozemskoj.

Utrecht

Popularne kuće za odmor u Utrecht

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Utrecht

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Utrecht

Loading...

Kako se zabaviti u provinciji Utrecht?

Provincija Utrecht možda je najmanja u zemlji, ali je zato bogata kućama za odmor i zabavnim sadržajima. U selu Bunschoten-Spakenburg nudimo vam apartmane i kuće za odmor koji su idealno polazište za dnevne izlete i upoznavanje sa zanimljivostima ove krasne provincije. Regija Utrecht idealna je za razgledavanje pješačenjem, dakle šetnjom, ili biciklom. Krajolik je pitoreskan, a razmislite kada ste zadnji put bili na biciklističkom izletu s cijelom obitelji? Ljubiteljima prirode i obiteljima s djecom preporučili bismo obilazak nacionalnog parka Utrechse Heuvelrug. Ljupke životinje, raznolik i bogat biljni svijet te panorame koje oduzimaju dah, sve to je ovdje na dlanu. Rezervirajte svoju kuću ili apartman u regiji Utrecht u lijepoj Nizozemskoj.

Istražite grad Utrecht

Tražite li svoj apartman ili kuću za odmor u lijepom sveučilišnom gradu, tada biste trebali izabrati Utrecht. Katedrala u Utrechtu najviša je crkva u Nizozemskoj sa svojim 112 metara. Ulaz se naplaćuje, a pogled za lijepa vremena nudi vam ovaj lijepi grad i njegovu okolicu na dlanu. Oko središnjeg tornja širi se srednjovjekovni grad sa svojim drevnim spomenicima, kanalima i nasipima. Utrecht je lijepo razgledati pješice, biciklom, brodom, kanuom ili čak gondolom, a pripremite se na to da ćete ga morati prijeći barem dva puta: jednom kada budete sve fotografirali i jednom da sve još pogledate u miru, jer nam možete vjerovati na riječ da nećete biti zadovoljni samo jednim krugom. Ovdje vam neće nedostajati galerija, muzeja i izložbi kao ni drugih zanimljivih manifestacija nizozemske kulture. U Utrechtu cvjeta velika i snažna zajednica umjetnika, a ovdje se nalazi i najveće nizozemsko sveučilište. To ostavlja poseban dojam grada punog mladosti i ljepote te se morate čuvati da se ne zaljubite u njega.

Obiteljski odmor u provinciji Utrecht

Osim što vam možemo ponuditi odlične apartmane i kuće upravo za obiteljski odmor, u ovoj provinciji možete uživati u nekim od najomiljenijih atrakcija u Nizozemskoj. Nedaleko spomenutog grada Utrechta nalaze se KidZcity, a blizu je i Monkey Town u Amersfoortu. U blizini spomenutog nacionalnog parka Utrechtse Heuvelrug okruženog šumarcima čeka vas Pyramide van Austelitz, zabavni park u stilu Napoleona Bonapartea. No možete svoju djecu povesti i u prirodu na malo tradicionalniju zabavu: pecanje? Možete krenuti biciklom ili pješice kroz jedno od pitoresknih sela provincije Utrecht, osobito u području Vechtseen. Sve što trebate napraviti jest rezervirati svoj apartman ili kuću za odmor i početi planirati što sve morate vidjeti u lijepoj provinciji Utrecht.