Apartmani Vorarlberg

Vorarlberg vam možda nije najpoznatije ime, ali sigurno je najpoznatije slika Austrije u svijetu. Radi se o najmanjoj regiji ove zemlje ako izuzmemo regiju grada Beča. Zamislite zelene livade koje spajaju crnogorične šume na krajevima kojih se nalaze bijeli gradići i sela tamnih krovova s crkvenim tornjem u sredini mjesta. Očekujte očuvanu tradiciju, impozantne gorske kotline, osamljena jezera i bujne pašnjake koji su raj za sve one koji vole provoditi svoje vrijeme u prirodi u lijepoj Austriji. Prizori krava s velikim zvonima koje mirno pasu u Alpama koje vidite na reklamama kao da su izrezane upravo odavde. Dolina Kleinwalsertal nudi niz jedinstvenih panorama, ali i mogućnost za bavljenjem rekreativnim sportovima na svježem zraku. Na krajnjem zapadu Austrije možete doživjeti pravi alpski odmor u svim godišnjim dobima. Pregledajte ponudu apartmana i kuća za odmor, rezervirajte još danas otkrivanje ove regije u Austriji u bilo koje godišnjeg doba. U cijeloj se pokrajini nalazi samo pet gradova u četiri okruga. Glavni grad je maleni Bregenz koji broji oko trideset tisuća stanovnika. Ovo je područje, dakle, idealno za odmor bez velikih gradskih gužvi usred planinske prirode.

Apartmani Vorarlberg

Popularne kuće za odmor u Vorarlberg

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Vorarlberg

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Vorarlberg

Loading...

Kuće za odmor Vorarlberg

Predivne kulise gorskih lanaca izrazito su popularno odredište za mnogobrojne ljubitelje prirode a posebno za planinare. Graniči s kneževinom Lihtenštajn, a nalazi se na primjer samo nekoliko desetaka kilometara od poznatog Davosa u Švicarskoj. Vorarlberg je i privlačna regija u Austriji za sve ljubitelje zimskih sportova s obiljem zahtjevnih pista koje su zanimljive mnogobrojnim skijašima. Zato biste u zimskim mjesecima možda i mogli očekivati malo više drugih posjetitelja koji su odlučili uživati na zapadu Austrije. Pokrajina predstavlja izuzetan spoj alpske idile i živahnog kulturnog centra gdje se priroda i sport ugodno spajaju s kulinarskim užicima. Kada sve to zaokružite upravo onim pravim apartmanom ili kućom za odmor, što više poželjeti? Vorarlberg vam nudi nekoliko desetaka odličnih skijaških lokacija. Najpoznatiji među njima su Brandnertal, Golm im Montafon, Lech Zürs, Mellau-Damüls–Faschina, Stuben, Warth-Schröcken te Silvretta Montafon. Bez brige, kamo god da krenuli, u ovoj ćete regiji naići na skijalište.

Kuće za odmor Vorarlberg

Vorarlberg, zabava i opuštanje

Rezervirajte svoj apartman ili upravo onu kuću za odmor koju već neko vrijeme gledate i otkrijte što znači pravi odmor. Još danas krenite u istraživanje velikih raznolikosti na maloj površini. Svima koji vole akciju, adrenalin i avanturu na otvorenom, preporučujemo adrenalinski park Alpine-Coaster-Golm. Radi se o vrhunskoj zabavi koja nikako nije za one slabog srca i živaca. Posebnost ovog parka na otvorenom jest da u njemu možete uživati dok je oko vas sve zeleno i u cvatu, ali i tijekom zime kada jurite nad bijelim pokrivačem. Do njega vas vodi žičara, a vjerujte nam da će ljubitelji akcije, a osobito djeca cijelog dana uživati ovdje. Postoje tri vodena parka na otvorenom u regiji: Alpenbad Monfaton s pripadajućim parkom aktivnosti, Erlebnisbad Frutzau u Tschaggunsu te Strandbad u Bregenzu. Glavni grad leži na poznatom Bodenskom jezeru koje dijeli s Njemačkom i Švicarskom, a tamo vam neće nedostajati urbanih sadržaja.

Pregledajte NOVASOLovu ponudu vila, kuća i apartmana u Vorarlbergu i rezervirajte svoj smještaj za odmor u Austriji.