Rhön - kuće za odmor

Rhön se nalazi u središtu Europe i u srcu Njemačke. Poznato je odredište za sve koji vole planine i prirodu. Planina spaja Bavarsku, Hessen i Thuringiu. Rhön je šumovito brdsko područje a poznato je po izvorima mineralne vode. Niske planine imaju slabe padine možete skijati pogotovo ako ste početnik ili sa djecom.

rhön

Kulturne zanimljivosti i predivan krajolik u srcu Njemačke

Najveći grad u blizini je Fulda, a najviši vrh je Wasserkuppe (950 m). Do vrha možete planinariti ako ste ljubitelji aktivnijeg odmora. U zimskim mjesecima možete uživati u skijanju sa obitelji i prijateljima. 

Fulda je barokni gradić kojeg morate posjetiti. Pitoreskni centralni dio grada koji bogatu povijest, impozantna katedrala te barokna palača dovoljan je poziv na razgledavanje. Fulda ima i odlične muzeje te je ujedno i odlična stanica za shopping.

U mjestu Rhön ono što je posebno zanimljivo jest muzej na otvorenom FRÄNKISCHES FREILANDMUSEUM FLADUNGEN koji svjedoči o nekadašnjem načinu života, lokalnim običajima i tradiciji a jedinstven je takvog tipa. Rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude kuća za odmor.

Pronađite predivnu drvenu kuću sa terasom i pogledom na krajolik i priuštite si pravi odmor za dušu i tijelo. NOVASOL ima komforne kuće potpuno opremljene za vaš idealan odmor. Izaberite po svojim željama apartman ili kuću i krenite u razgledavanje. Predivna priroda je stvarno čarobna a neki dijelovi biosfere su pod zaštitom UNESCO-a. Zadržana je autohtonost i tradicija pa ćete također imati prilike uživati i u lokalnim specijalitetima u restoranima. Rezervirajte još danas smještaj iz NOVASOL ponude i uživajte u mjestu Rhön i okolici!