search

Kuće za odmor Berlin

Berlin je grad kojeg morate posjetiti! Glavni grad Njemačke idealno je mjesto za odmor s obitelji ili s grupom prijatelja. NOVASOL kuće za odmor potpuno su opremljene i nude bezbrižan odmor stoga pogledajte ponudu NOVASOL smještaja Berlin i rezervirajte već danas! Berlin kao europska metropola koja je nekad bila podijeljena na istočni i zapadni dio, danas slovi za grad kulture i zelenila koji nudi brojne kulturne i zabave manifestacija u svako doba godine. Uz to brojne znamenitosti, dodatni sadržaji kao i predivni muzeji upotpunit će odmor svakog posjetitelja. Posjetite Berlin koji vas neće ostaviti ravnodušnima!

kuce za odmor berlin

Znamenitosti Berlina

Simbol glavnog grada Njemačke su trijumfalna Brandenburška vrata koja će vas privući impozantnošću, a smještena su na Pariškom trgu. Prođite kroz vrata Berlina i razgledajte ovaj divan grad s obitelji i prijateljima. Odmah pokraj Brandenburških vrata možete posjetiti i Reichstag odnosno parlament. Unutar zgrade parlamenta nalazi se staklena kupola kroz koju možete gledati zastupnike parlamenta. Berlin je urbani grad svjetski poznat koji nudi pregršt znamenitosti ali i zanimljivosti gotovo na svakom koraku. NOVASOL kuće za odmor nalaze se u centru ali i malo dalje od centra kako bi mogli dobiti sve od odmora. Nakon dana punog avanture i razgledavanja, opustite se i odmorite u potpuno opremljenoj NOVASOL kući za odmor. Pogledajte ponudu i odaberite ono što vam najviše odgovara. Sigurni smo kako će vam putovanje u Berlin ostati u trajnom sjećanju.

smještaj berlin

Berlinski zid

Najpoznatiji zid u Berlinu ali i u cijelom svijetu (uz kineski). Nekada je zid služio kao barijera između Zapadnog i Istočnog Berlina, a sada je manji dio zida podsjetnik na prošlo vrijeme. Zid je srušen 1989. godine i dio je burne njemačke povijesti i politike. Berlinski zid nezaobilazna je stanica posjetiteljima Berlina. East Side Gallery sa poznatim grafitima prepoznata je kao najveća svjetska galerija na otvorenom. Pronađite idealan NOVASOL smještaj u Berlinu i razgledajte poznatu metropolu države Njemačke.

Gastronomija i zabavni sadržaji Berlin

Nadaleko je poznato da Berlin nudi odličan i raznovrstan noćni provod, ali i bezbroj odličnih restorana svjetske gastronomije. U Berlinu možete probati gotovo sve vrste svjetskih gastronomskih jela u restoranima kao i tipična njemačka jela i specijalitete. Naravno sve to uz čašu nezaobilaznog piva na koje su Nijemci veoma ponosni. Za koji god odmor se odlučili ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno. Kuće za odmor u NOVASOL ponudi čekaju na vas!

kuće za odmor berlin

Predivan park Tiergarten

Ukoliko se zaželite odmaka od užurbanosti urbanog grada Berlina posjetite divan park s djecom i obitelji koji će vam pružiti odmor i relaksaciju ali i dodir s prirodom i životinjama. Ovdje ćete moći uživati i u prekrasnim vrtovima punim cvijećem. Iako Berlin obiluje predivnim parkovima kojih ima mnogo Tiergarten je proglašen najljepšim u Berlinu.

Ne propustite posjetiti jednu od najpoznatijih europskih metropola - Berlin! Pogledajte NOVASOL ponudu smještaja u Njemačkoj i uživajte na odmoru!