Sifnos - kuće za odmor

Želite opušteni odmor na jednom od grčkih otoka ali opet dalje od gužvi i buke? Ovo je pravi odabir za vas! Otok Sifnos, pripada Cikladima i možete do njega jedino trajektom.Ime Cyclades odnosi se na otoke koji tvore krug. Po grčkoj mitologiji bog mora Posejdon bio je ljut na nimfe te ih je pretvorio u otoke. Rezervirajte vilu, kuću ili apartman iz NOVASOL ponude na ovim predivnim otocima i prepustite se čarima ovih otoka. Grčka je odličan izbor za vaš sljedeći godišnji odmor! Znate li da je Grčka broji oko 250 sunčanih sati u godini?

Na otoku Sifnos naći ćete sve što vam je potrebno za divan odmor sa obitelji i prijateljima! Pješčane plaže ali i planine s druge strane sa stazama, povijesna mala mjesta omogućiti će vam jedinstvene doživljaje. Na otoku se nalaze rudnici srebra i zlata po kojima je zapravo i otok poznat. Neke od najpoznatijih plaža su: Cheronisos, Poulati, Faros, Platu Gialos, Apokofto, Vroulidia i dr. Sifnos je ujedno i pun predivnih malih mjesta koje morate posjetiti, poput mjesta: Kastro, Appollonia, Kamares, Vathi i Heronissos koja obiluju pješčanim plažama ali i predivnim znamenitostima, crkvama, dobrim restoranima i barovima. Otok je poznat po gastronomiji i odličnim tradicionalnim specijalitetima koje možete probati dok ste na otoku. Karakteriziraju ga špilje i sakrivene uvalice koje su idealne za privatnost i intimu.

Rezervirajte još danas NOVASOL smještaj u Grčkoj i uvjerite se kako su Grčka i njeni otoci pravi izbor za nezaboravan odmor!

grcki otoci