Paros - kuće za odmor

Provedite idealan odmor na otoku Paros u Grčkoj. Paros je dio Ciklada. NOVASOL vam nudi divne kuće za odmor na grčkim otocima. Rezervirajte još danas smještaj iz NOVASOL ponude u Grčkoj i krenite u razgledavanje.

Paros je poznat po tradicionalnoj arhitekturi, predivnim plažama i noćnom životu i zabavi. Parikia i Naoussa su glavna mjesta na ovom otoku gdje se nalaze sve aktivnosti i gdje su svi važniji sadržaji. Golden beach (zlatna plaža) i New Golden Beach najpopularnije su plaže na otoku. Savršene su za ljubitelje windsurfinga, i oni koji žele naučiti surfati. Parikia ima mnogo opcija za odličan provod i nezaboravan odmor. Mnogo barova, restorana i kafića ćete ovdje pronaći.

Paros je otok predivnog krajolika, tradicionalnih malih mjesta koje govore o tradiciji i kulture stanovništva i samom grčkom stilu življenja. Paros je smješten u sredini Ciklada tako da možete posjetiti i ostale ostale poput Mikonosa. Mnogi izleti se nude na otoku koje možete rezervirati te razgledati skrivene uvale i zaljeve otoka. Rezervirajte kuću za odmor iz NOVASOL ponude smještaja i krenite u avanturu.

NOVASOL kuće za odmor nude sav komfor za bezbrižan odmor. Kupite lokalne grčke namirnice na tržnici gdje nude svježe proizvode i sami pripremite ručak u kući za odmor pa se uvečer zaputite u centar mjesta na čašu odličnog grčkog vina. Mogućnosti je bezbroj! Uživajte u šarmu bijelih kućica na otoku Paros i opuštenom odmoru sa obitelji i prijateljima!

otoci cikladi