Kos - kuće i apartmani za odmor

Otok Kos rodno je mjesto Hipokrata, oca suvremena medicine.

Grčki otok Kos nalazi se u blizini turske obale, a pripada skupini otoka Dodekanez. Kos je veliki otok, no turizam je razvijen samo na određenim dijelovima otoka. Rezervirajte smještaj na otoku Kos iz NOVASOL ponude i razgledajte sve dijelove otoka. Obala otoka proteže se na 112 kilometara a krase ju predivne pješčane plaže na kojima ćete se moći potpuno relaksirati tijekom svog odmora u Grčkoj. Na sjevernom dijelu otoka ljubitelji vodenih sportova imati će mnoštvo prilika za uživanje i aktivnosti.

Oko otoka postoje idealna mjesta za ronjenje ali i ribolov. Glavni grad istoimeni grad Kos, a mjesta koja možete posjetiti su: Kardamena, Kefalos, Tingaki, Antimachia, Mastihari, Marmari i Pyli. Manja mjesta na otoku su Zia, Zipari, Platani, Lagoudi i Asfendiou. Posjetite arheološko nalazište Asklepion koja je bila najpoznatija antička bolnica. Prošetajte se marinom, uživajte u grčkim gastronomskim delicijama.

Grad Kos je spoj venecijanske i turske arhitekture sa zanimljivim srednjovjekovnim kaštelima i ulicama. Tu ćete moći posjetiti dvorac nasuprot kojeg je Hipokratovo stablo ispod kojeg je on podučavao. Ako ste željni aktivnijeg odmora mnoge biciklističke staze očekuju vas na otoku. Na otoku postoje mnoga mjesta sa kojih su zalasci sunca čarobni. Rezervirajte kuću za odmor iz NOVASOL ponude i iz udobnosti kuće započnite avanturu. Ovo je također idealan otok za odmor sa djecom. Na otoku se nalaze i termalni izvori koje možete posjetiti kako bi se u potpunosti relaksirali.

odmor na otoku Kos

Popularne kuće za odmor u Kos

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Kos

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Kos

Loading...

Predivne plaže otoka Kos:

Tigari – najveća i najpoznatija plaža dugačka gotovo 10 kilometara.

Kefalos – idealna plaža za ljubitelje vodenih sportova. More je ovdje kristalno čisto, ali i malo hladnije nego na ostalim dijelovima otoka

Lambi –glavna gradska plaža u gradu Kos. U blizini se nalaze zanimljive plaže Psalidi i Agios Fokas.

Paradise – ova plaža nalazi se u zaljevu čistog mora, a okružena je zelenilo.

Izaberite kuću, ili apartman iz NOVASOL ponude i krenite u istraživanje otoka koji nudi brojne mogućnosti za idealan odmor.