Krf – vile, kuće i apartmani za odmor

Rezervirajte vilu, kuću ili apartman iz NOVASOL ponude na predivnom otoku Krf. Odaberite Krf za vaš sljedeći odmor i provedite idealan odmor sa obitelji i prijateljima. Ovaj je otok mnogo puta bio inspiracija pjesnicima zbog predivne prirode, stabala maslina, agruma, zelenila i čempresa. Otok Krf jedan je od najpoznatijih grčkih otoka za odmor i ljetovanje. Ulice koje datiru iz vremena antike uljepšati će vam odmor svojom živopisnošću i šarmom. Najbolje vrijeme za posjet ovom otoku je od kraja travnja do početka listopada. Odlični restorani sa lokalnom hranom i tradicionalnim specijalitetima, grčko vino, predivne plaže i mediteranska klima spoj su koji garantira nezaboravan godišnji odmor. Krf je još poznat kao otok boga Posejdona, po grčkoj mitologiji, te kao jedan od najzelenijih otoka zbog bogate vegetacije. Glavni grad otoka je istoimeni Krf, a srce grada je trg koji definitivno morate posjetiti, popiti kavicu ili večerati na ovom posebnom mjestu po imenu Spianada. Trg je poznat po povijesnim građevinama: Palača Agion, stara utvrda te Liston's Volta koji utjelovljuje francuski štih.

odmor na otoku Krf

Beskrajne plaže otoka Krf

Na otoku Krf beskrajne plaže idealne su za kupanje, sunčanje i relaksaciju. U sjevernom dijelu otoka su pješčane plaže, najpopularnije, dok su turistima primamljive i plaže u mjestima Kalami, Barbata i Sidari. Ne zaboravite posjetiti najpoznatije mjesto otoka Krf po imenu Palaiokastritsa, koja se sastoji od 6 malih zaljeva, a karakterizira ga čisto more okruženo brežuljcima. Ovo je mjesto jako popularno među turistima jer je po legendi bilo pristanište Odiseja. Tu se nalazi i samostan koji možete posjetiti. Usput provedite nekoliko sati opuštajući se na obiteljskoj plaži Agios Georgios koje je idealna i za ljubitelje vodenih sportova. Ovdje ćete pronaći mnoštvo sadržaja za vaš aktivan odmor.

Rezervirajte apartman ili kuću po vašim željama iz NOVASOL ponude i uživajte na jednom od najpoznatijeg otoka u Grčkoj, koji je ujedno i jedan od najpopularnijih otoka za ljetovanje!