Andros - kuće za odmor

Otok koje će vas oduševiti! Rezervirajte kuću ili apartman po vašim željama iz NOVASOL ponude. Grčka mami svojoj gastronomijom, predivnom prirodom, ljubaznim domaćinima te bogatom poviješću i kulturnim znamenitostima.

Andros je najsjeverniji otok u skupini otočja Cikladi, a sjedište otoka je istoimeni grad Andros. Andros krasi brdovit krajolik, predivna priroda i plaže. Ukoliko želite mirniji odmor u krugu obitelji i prijatelja ovdje žete zai sta naći odmor za dušu i tijelo. Uz Andros tu su i naselje, Gavrio, Batsi, Ormos i Kortio. Na zapadnoj obali otoka nalaze se ostatci starog antičkog grada Paleopolisa izgrađenog na strmim padinama. Možete posjetiti i poznate Sariza izvore iz kamenih stijena koje su u obliku lavljih glava. Nalaze se kod mjesta Apoikia.

Rezervirajte smještaj u Grčkoj, gdje god poželite jer NOVASOL nudi kuće i apartmane diljem Grčke. Priuštite sebi i svojoj obitelji idealan odmor i komforan apartman ili kuću u kojime ćete se osjećati kao kod kuće.

cikladi

Božanstvene plaže na otoku Andros

Andros ima predivne plaže na kojimma ćete moći uživati tijekom cijelog dana, a za razliku od susjednog otoka Naxos manje je posjećeniji što znači da je mirnije mjesto, no priroda mu je očaravajuća i idealna za opuštajući odmor sa obitelji i prijateljima. Na Androsu moći ćete ućivati na plažama gdje imate više privatnosti i manje gužve nego na okolnim otocima. Ukoliko tražite takvu vrstu odmora onda ćete posebice uživati na ovom otoku. Priuštite si nezaboravan odmor u Grčkoj i već danas rezervirajte kuću za odmor iz NOVASOl ponude.