Kuće za odmor Peloponez

Provedite nezaboravan odmor na Peloponezu u Grčkoj! Poluotok se nalazi na samom jugu Grčke. Na dva mjesta spojen je s kopnom , a do Peloponeza dolazi se mostom. NOVASOL kuće za odmor na Peloponezu pružit će vam divan odmor.  

kuce za odmor peloponez

Popularne kuće za odmor u Peloponez

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Peloponez

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Peloponez

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Peloponez

Loading...

Zanimljivosti Peloponez

Impresivan grčki krajolik; planine i mediteranska vegetacija na Peloponezu, arheološka nalazišta, razni festivali, plaže i prirodne ljepote upotpuniti će vaš odmor. Povedite obitelj na uzbudljiv odmor na Peloponez i uživajte u svakom trenutku. ''Ruka sa tri prsta'' prepoznatljiv je peloponeski oblik, koji krije uzbudljiv grčki krajolik; impresivne planine i mediteranska vegetacija uz obalu očaravaju posjetitelje. Iz brojnih antičkih mjesta za posjećivanje, poput Olimpije - rodnog mjesta olimpijskih igara ili drevnog Korinta, uvijek se brzo dolazi do mora i sunčanih plaža gdje se može uživati u tišini. NOVASOL kuće za odmor potpuno su opremljene za idealan odmor.

Raj za aktivan odmor Peloponez

Peloponez nudi očaravajuću prirodu i morski svijet koje će posebno očarati ronioce.

Ronite uz obalu i uživajte u predivnim prizorima. Za one željne planinarenja možete se popeti na neku od planina od kojih je najviša Taijetos (2407 m).

Odlična turistička ponuda i raznovrsnost koju pruža Peloponez neće vas iznevjeriti. Pogledajte ponudu NOVASOL kuća za odmor u Grčkoj!