search

Kontinentalna Grčka - kuće za odmor

Predivna mjesta i ljepote unutrašnjosti

Slijedite korake grčkih bogova na vašem nezaboravnom putovanju u Grčku. Istražite pitoreskne krajolike, ostatke antičke civilizacije. Upoznajte grčku kulturu, kušajte tradicionalnu kuhinju i uživajte u okusima i mirisima Grčke. Rezervirajte vilu, kuću ili apartman iz NOVASOL ponude i započnite avanturu iz udobnosti kuće ili apartmana za odmor. Prvu jutarnju kavicu popijte sa obitelji i prijateljima na terasi svoje kuće ili apartmana za odmor sa pogledom na krajolik i napunite se energijom za istraživanje unutrašnjosti ove predivne zemlje. Sa obalom dugom 13000 kilometara i sa više od 6000 otoka Grčka ima mnogo za ponuditi. No, ako vas ne privlači samo obala već žudite za mirnijim, opuštenijim odmorom u unutrašnjosti Grčke nećete pogriješiti. U unutrašnjosti možete izabrati vilu samo za sebe i uživati u intimnijoj atmosferi sa svojim najmilijima. Šetnje predivnim krajolicima, malim mjestima, šarmantnim krajevima kontinentalne grčke otkriti ćete puno više nego što naizgled Grčka nudi.

kontinentalna grčka

Otkrijte drevne civilizacije

Iako je jedna od najstarijih civilizacija Grčka je zadržala rustikalni šarm u svim svojim segmentima. NOVASOL kuće za odmor utjelovljuju pravi duh mediteranskog načina života. Ukoliko ste ljubitelj kulturne baštine ovdje ćete uživati. Sa impresivnim svjetski priznatim kulturnim nasljeđem i znamenitostima koji su na listi zaštićenih razgledavanja neće nedostajati. Ima toliko mogućnosti u zemlji sira, maslina i bogova. Razmazite se odličnom kuhinjom i uživajte u delicijama ove zemlje. Čaša vina u dobrom društvu na kraju dana opustiti će vas i još više povezati sa mediteranskim životom. A dok ste ovdje morate uživati kao i lokalno stanovništvo. Stoga se prepustite čarima grčke kulture i uživajte u čarobnoj unutrašnjosti Grčke. Odaberite jahanje, planinarenje ili vozite biciklu kroz maslinike i vinograde. Što god da vas veseli, krajolik će vam ovdje pružiti.

Rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude u unutrašnjosti Grčke i posjetite divne antičke gradove koji čekaju da ih otkrijete!