Središnja Grčka

Središnja Grčka poznata po nazivu Roumeli, naseljena je još od antičkih vremena. Ovaj dio karakterizira bogata florai fauna, arheološka nalazišta, jezera, planinski masivi, šumski putevi, i mnogo toga još. Rezervirajte svoj idealan smještaj u središnjoj Grčkoj i uživajte u rajskim plažama, bogatoj kulturi i netaknutoj prirodi. Odaberite Grčku za svoj sljedeći odmor i nećete požaliti. Središnja Grčka nudi pregršt mogućnosti za zabavu, odmor i relaksaciju. A tek Grčka gastronomija! To jednostavno morate probati. Zemlja odličnih vina, maslinovih ulja, sira, slatkih delicija poziva vas na potpuno uživanje. Razmazite se delicijama koje vas ovdje očekuju i istražite Grčku.

središnja grčka -kuće za odmor

Popularne kuće za odmor u Središnja Grčka

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Središnja Grčka

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Središnja Grčka

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Središnja Grčka

Loading...

Zanimljivosti i posebnosti ovog kraja

Arheološko nalazište Delphi poznato uvijetu svakako posjetite na svojem putovanju u Grčku.

Galaxidi su mjesto sa posebnim šarmom i magijom. Na ovom području nalazimo veliki broj spomenika drevne grčke civilizacije. Ovdje možete upoznati enormnu mudrost ove civilizacije koja se toliko oduvijek razlikovala od ostatka svijeta. Laguna Messolongha, najveće grčka močvara prirodna je zanimljivost koja će vas sigurno zanimati, a uključuje otočiće, dine, šumske puteve i bogatu floru i faunu koja donosi ribu i sol lokalnom stanovništvu. Kad ste ovdje morate probati grčki specijalitet, po imenu avgotaracho. To je grčki specijalitet dobiven iz ikre ribe koji nosi oznaku proizvoda kontroliranog geografskog porijekla. Uzgoj ribe je ovdje jako popularan, te doprinosi razvoju grčke ekonomije. Grčka zauzima prvo mjesto u proizvodnji morskih proizvoda među mediteranskim zemljama. Grčka je dom za preko 250vrsta morskih životinja, a obala joj se proteže gotovo 4000 kilometara stoga možemo reći kako su morski proizvodi na prvom mjestu važnosti u Grčkoj. Središnja Grčka nudi brojen mogućnosti za aktivan odmor od raftinga, pješačenja, bicikliranja na vama je da odaberete!

Rezervirajte omiljeni smještaj iz NOVASOL ponude i povedite svoju obitelj i prijatelje na odmor u središnju Grčku. Ovdje ćete imati prilike upoznati grčku umjetnosti, kulturu, način zabave te mnoge druge zanimljivosti.