Pelion - kuće i apartmani za odmor

Poluotok Pelion nazvan je prema planini. Nalazi se u kontinentalnom dijelu Grčke i planinski je dio, što omogućava da se u zimi može i skijati. Posjetitelji ga posjećuju tijekom čitave godine s obzirom da nije vezan za turizam u ljetnim mjesecima. Ovo područje bogato je prirodnom ljepotom te poziva da ovdje odmorite dušu i tijelo. Isto tako, nudi brojne mogućnosti aktivnog odmora od pješačenja, planinarenja, skijanja do uživanja na plažama.

Pelion - odmor za tijelo i dušu

Oaza mira i odmora za dušu

Pelion je oaza potoka, vodopada, livada i šumskih puteva što će sigurno najmlađima biti primamljivo. Najviši vrhovi nalaze se na sjevernoj strani poluotoka. Ako ste malo hrabriji i željni boravka na svježem zraku te u dobroj formi vrhovi Peliona čekaju da ih osvojite. Na ovom poluotoku nema masovnog turizma što vam omogućuje mirniji odmor sa prijateljima i obitelji i odmor daleko od gužvi i svakodnevnice. Rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude i krenite u avanturu otkrivanja Peliona iz udobnosti kuće ili apartmana za odmor. Do Peliona stižete tako da sletite u zračnu luku Volos te imate još otprilike dva sata vožnje do odredišta.

Pelion - savršeno mjesto za romantični odmor

Pelion zapljuskuju valovi Egejskog mora s istočnog dijela, dok ga sa zapada okružuje zaljev Pagasitikos. Pelion potječe od mitskog kralja Peleusa iz čijeg braka sa nimfom Tetidom se rodio mitski grčki junak Ahil. Pelion vas poziva na otkrivanje mitskog i tajanstvenog. U okolici Peliona nalaze se mala romantična mjesta idealna za šetnje udvoje koje svojim šarmom oduševljavaju. Večerajte u nekom od malih tradicionalnih restorana koji nude odličnu gastronomiju te uživajte sa svojom boljom polovicom u predivnim prizorima ovoga kraja i legendama koje ovdje kruže. Možete jahati kroz mala mjesta i istraživati netaknutu prirodu ili se diviti prirodi sa terase svoje kuće za odmor dok ispijate kavu u društvu voljene osobe. Na vama je da odaberete!

Rezervirajte vilu, kuću ili apartman iz NOVASOl ponude i provedite nezaboravan odmor u Grčkoj!