search

Flandrija - vile, kuće i apartmani

Pokrajina Flandrija u Belgiji poznata je po svom burgundijskom ambijentu i impresivnoj povijesti. Upadljiva je i po svojoj pretežito zelenoj prirodi, prekrasnim krajolicima, neusporedivom umjetnošću i kulturom u šarmantnim i živahnim gradovima, malim, idiličnim selima te dobrim i velikim izborom za rekreaciju.

Ferienhäuser Flandern

Flandrija se sastoji od pokrajina: Antwerpen, istočna Flandrija, zapadna Flandrija, Limburg i flamanski Brabant. U velikim gradovima Briselu, Gentu, Bruggeu i Antwerpenu nalazi se nekoliko impozantnih crkvi i različitih kulturnih znamenitosti. Vile, kuće i apartmani za odmor su idealna polazišna točka za sve dodatne sadržaje koji se nude na odmoru u Belgiji.

Flandrijska obala

Flandrijska obala se proseže od Knokke pa sve do De Panne. Duž obale možete uživati u svim blagodatima koje jedna regija na moru može ponuditi.

Vile, kuće i apartmani u Flandriji

Uživajte u mnogobrojnim restoranima na flamanskoj obali u kojima se hrana pripravlja svakodnevno od svježih sastojaka visoke kvalitete. Obala je veoma pogodna za biciklizam ili dugačke šetnje. Biciklističke staze i šetnice vode vas kroz mnogobrojna jedinstvena prirodna područja. Ukoliko od jednom više ne budete imali volje pješačiti, onda se jednostavno uputite do svog željenog cilja prijevoznim sredstvom koje se nalazi uz obalu lijepe Belgije.

Na flamanskoj obali se nalazi oko 13 obalnih mjesta, kao npr. Oostende i Nieuwpoort. Mogućnosti za zaljubljenike u vodu su neograničene. Sva obalna mjesta raspolažu uređenim plažama, šetalištima i lukama. Pješčane plaže se protežu kroz cijeli priobalni pojas. U ljetnim mjesecima su mjesta čista atrakcija te budu jako posjećena. Ali ne samo u ljetnim mjesecima, nego i u proljeće i na jesen se isplati doći i posjetiti ovo područje.

Pregledajte NOVASOLovu ponudu vila, kuća i apartmana u Flandriji i rezervirajte svoj smještaj za odmor u Belgiji.