search

Tirol - vile, kuće i apartmani za odmor

Okružena visokim planinama, ledenjacima, bistrim potocima te bogatom kulturnom baštinom Austrije. Tirol, je regija koja uz autohtonost i gostoprimstvo predstavlja odlično mjesto za nezaboravan odmor s obitelji ili prijateljima u svako doba godine u nekom od brojnih objekata privatnog smještaja. Zbog blizine Italije, Švicarske i Njemačke turisti iz tih zemalja glavni su gosti Tirola koji osim poznatih jet-set skijaških odredišta poput St. Antona i Kitzbühela posjećuju romantične doline Pitztal i Ötztal koji su savršeni za planinarenje. Idilični Istočni Tirol predstavlja svoje Nacionalne parkove Großglockner i Großvenedigner kao odlično mjesto za nezaboravan doživljaj pješačenja na više od 2 000 kilometara dugih staza te 120 planinskih koliba dok će ture trekinga privući one željne avanture. Zemlja ledenjaka i kristalno bistrih gorskih jezera poznata je širom svijeta među planinarima, alpinistima, skijašima i izletnicima.

Innsbruck je okružen prekrasnim planinama a tamo se nudi doživljaj koji se nikako ne propušta, vožnja na 2 000 m visoki Seegrube odakle se ljeti i zimi pruža predivana panorama.

Mnogobrojne kuće i apartmani u ponudi Novasola opremljeni su prema vlastitom ukusu domaćina što smještaj čini jedinstvenim te zasigurno su savršen izbor za vaš odmor u Austriji.

Pregledajte NOVASOLovu ponudu vila, kuća i apartmana u Tirolu i rezervirajte svoj smještaj za odmor u Austriji.