Zillertal - apartmani i kuće za odmor u snježnoj dolini

Dolina Zillertal je praktički sinonim za dobro skijanje. Zillertal Arena jedno je od najboljih skijališta ne samo u Tirolu već i cijeloj Austriji. Dolina leži u blizini poznatog ledenjaka Hintertux, a na samo šezdesetak kilometara od Innsbrucka ili Kufsteina. Tamo ne nalazite samo skijaške staze već i sanjkališta te staze za šetnju ovim impresivnim zimskim krajolicima.

Nakon napornog skijanja, sanjkanja ili šetnje cijela obitelj može posjetiti terme Zillertal u Fügenu. Na raspolaganju su vam tobogani, bazen s valovima i kutak za najmlađe gdje se mogu bezbrižno igrati u prilagođenoj zoni za djecu. Oni malo stariji mogu uživati u fantastičnom svijetu sauna i wellness području. I ljeti i zimi postoje programi koji će zabaviti čak i najzahtjevnije goste – teenagere. Kada se cijela vaša obitelj bude već opuštala, dođite u panoramski bar termi i opustite se u pogledu na snježne padine. Na samim skijalištima restorana ima na pretek, a u njima se poslužuju jela uobičajena diljem Europe tako da ne morate brinuti za istančan dječji ukus, a vi možete uživati u tradicionalnim tirolskim i austrijskim poslasticama.

Zillertal vam u toplijim mjesecima nudi više od 800 km staza za brdski i obični biciklizam i tako opravdava svoj ugled i glas koju ju prati kao najaktivniju dolinu svijeta. Postoji više od 30 različitih ruta između Strassa i Mayrhofena koje će vam otkriti krasne planinske i brdske staze kao i pitomije staze koje prolaze pitomijim dijelovima. Mreža staza ide čak do 2400 metara nadmorske visine s koje vam se pružaju panorame cijele doline i zillertalskih Alpa. Na raspolaganju vam je i željeznica kojom bez problema možete prenijeti i svoj bicikl, a postoje postaje u cijeloj dolini. Ne morate brinuti ni zbog ružnog vremena, jer postoji mnoštvo zatvorenih dvorana s raznim sportskim ponudama poput umjetne stijene za penjanje.

Ne morate brinuti za događanja i zabavu u Zillertalu. Pogledate li kalendar događanja, vidjet ćete da svakog dana postoji više sportskih ili društvenih aktivnosti koje su otvorene za javnost, a posvećene su isključivo jednom cilju: da se vi dobro osjećate na svom odmoru u Zillertalu.

Villa Ferien Zillertal - Österreich

Popularne kuće za odmor u Zillertal

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Zillertal

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Zillertal

Loading...