search

Donja Austrija - vile, kuće i apartmani

Slikoviti krajolici, blagi brežuljci prekriveni vinogradima, planine, pašnjaci, Dunav, plodna polja te samostani i dvorci čine sliku nevjerovatne raznolikosti ove regije u Austriji.

U pitomoj dolini Dunava u predjelu Wachau nailazi se na mnogobrojne spomenike umjetnosti iz romanike, gotike, renesanse i baroka. Brežuljkasti krajolici sjeverno od Beča prekriveni su vinogradima preko kojih je isprepletena mreža biciklističkih tura.

Ljepota ove regije očituje se kroz sva godišnja doba iako je za mnoge čarobno proljeće, doba kada se kraj južno od Dunava preobrazi u mirisno bijelo cvjetno more. Ljubiteljima prirode posebno su zanimljive planine u području Semmering-Rax-Schneeberga koje obiluju mnogobrojnim stazama za planinarenje sa kojih se pružaju predivni pogledi na slikovitu prirodu. Bogatstvo vinograda podruma ovog područja najbolje se upoznaje vožnjom bicikle ili pješačenjem kroz slikovite bjelogorične šume, vinograde i autohtona sela.

Pregledajte NOVASOLovu ponudu vila, kuća i apartmana u Austriji i rezervirajte svoj smještaj za odmor u Donjoj Austriji.