search
H
| Autor
(Prvi puta objavljeno: )

Beč - vile, kuće i apartmani

Taj čaroban grad, zadivljujuće arhitekture, ugodne atmosfere i bogate kulturne ponude glavni je grad Austrije, a omiljen je diljem svijeta. Povijest Beča seže sve do prvog stoljeća poslije Krista kada su Rimljani osnovali vojnu utvrdu Vindobonu.

Današnji Beč slika je baroknog doba koji je naročito trajao u vrijeme vladavine carice Marije Terezije i cara Franje Josipa koji su sagradili luksuzni bečki Ring ili Ringstraße. Beč svoju pravu ljepotu otkriva u zimskim danima, krajem studenoga kada se brojni okićeni bečki trgovi pretvaraju u pravi božićni raj. Mnogobrojni božićni sajmovi, fascinantna rasvjeta grada, šareni izlozi, miris kuhanog vina ili lovačkog čaja u Austriju privlače mnogobrojne turiste iz cijelog svijeta.

Otkrijte Beč, taj čaroban, raskošan grad kao destinaciju za odmor gdje se nalaze mnogobrojne vile, kuće i apartmani za odmor uređeni prema vlastitom ukusu domaćina. Pored tradicionalne ponude grada gdje se nalaze mnogobrojne kavane, muzeji, barokni dvorci, Beč je poznat i kao grad glazbe u kojem su djelovali mnogi slavni skladatelji poput Straußa, Mozarta, Beethovena i Hydna. Posebnost grada ne očituje se samo kroz bogatu kulturu, povijest, ljepotu, visok standard života već je poseban i po tome što raspolaže s neuobičajeno mnogo zelenih površina i kutaka za odmor među kojima su Wienerwald, Praterauen i Donauinsel.

Izaberite svoj smještaj kod domaćina i otkrijte zašto je ovaj grad tako fascinantan. Pregledajte NOVASOLovu ponudu vila, kuća i apartmana u Beču i rezervirajte svoj smještaj za odmor u Austriji.