search

Cipar - kuće za odmor na otoku!

Cipar - treći po veličini otok u Sredozemnom moru!

 

Cipar je popularna turistička destinacija! Pitate se zašto? Plaže su predivne, klima je blaga, krajolici idealni. Možete se opustiti i odmoriti od svakodnevnice dok šećete jednom od mnogih pješčanih ili šljunčanih plaža ili okusite gurmanske specijalitete u jednom od restorana duž šetnice. Oni koji žele malo aktivniji odmor mogu uživati u šetnjama po planinskim stazama vulkanskog područja Trodos.

 

Odmor na Cipru

Brojne zanimljivosti i mnogo toga još možete doživjeti nakon što izaberete svoj idealan smještaj iz naše ponude. Rezervirajte let, odaberite predivan smještaj i provedite nezaboravan odmor na Cipru u društvu prijatelja ili obitelji.

Ruševine na CipruCiparska obala

Nikozija - glavni grad

Posjet ovom gradu definitivno se isplati. Nikozija leži na rijeci Pedieos, između planina Kirenia na sjeveru i Trodos na jugu. Nikozija je poznata i po svojim muzejima. Nadbiskupska palača sadrži Bizantinski muzej, gdje se nalazi ogromna kolekcija ikona. Gradski muzej ima predivnu kolekciju ciparskih arheoloških iskopina, a 1991. osvojio je naziv Europskog muzeja godine. Ovo je grad u kojem se možete dobro zabaviti ali i posjetiti brojne zanimljivosti.

Naše kuće i apartmani za odmor na Cipru

Izaberite između manjih apartmana do velikih modernih vila s privatnim bazenom za Vaš nezaboravan odmor. Naše kuće i apartmani za odmor nude Vam privatnost i udobnost, a i cijena po osobi je mnogo povoljnija nego kada boravite u hotelu. U svojoj kući za odmor na Cipru, imate mogućnost pripremati gurmanske specijalitete obogaćene lokalnim sastojcima i tradicionalnim namirnicama. Prvu jutarnju kavu možete ispijati na vlastitoj terasi bez žurbe. Dovoljno je odabrati želite li ostati u apartmanu u blizini obale ili u vili sa vlastitim bazenom. Ovisno o tome što više volite izaberite među brojnom ponudom idealnu NOVASOL kuću ili apartman za odmor za sebe, svoju obitelj i prijatelje.

Pretražite našu ponudu na Cipru i rezervirajte odmah svoju vilu ili apartman za odmor!