Velikopoljsko vojvodstvo

Velikopoljsko vojvodstvo (Wielkpolska) smatra se kolijevkom Poljske a ujedno je i područje gdje je smješten i prvi glavni grad države, grad Gnesen. Brojni tragovi bogate kulturne baštine, dvorci i palače oslikavaju mnogobrojne krajolike povijesnih gradova ovoga kraja. Poljski grad Poznan svoju prošlost dugu preko 1 000 godina predstavlja kroz mnogobrojne građevine i spomenike kulture te posebno centar grada koji je nastao prije 750 godina. Mnogobrojni manji gradovi i naselja u blizini nude mogućnost razgledavanja mnogobrojnih zanimljivosti.

Mnogobrojna jezera, rijeke i duboke šume nalaze se na području Wielkpolske što stvara savršenu osnovu za rekreacijski odmor. Godine 1957 na području Wielkpolske proglašen je Nacionalni park koji se prostire na površini od 7620 hektara park je glavna atrakcija za sve ljubitelje prirode koji žele uživati u miru i autentičnom okruženju flore i faune.

Odaberite vilu, kuću ili apartman iz ponude Novasola i krenite u istraživanje po povijesno značajnim lokacijama koje svjedoče o burnoj prošlosti ove regije.

Velikopoljsko vojvodstvo

Popularne kuće za odmor u Velikopoljsko vojvodstvo

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Velikopoljsko vojvodstvo

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Velikopoljsko vojvodstvo

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Velikopoljsko vojvodstvo

Loading...