Lublin - kuće za odmor

Regija je idealna za sve one koji žele odmor od svakodnevnice, gužva i stresa. Ova regija je nizinska i obiluje gustim šumama, nacionalnim parkovima, predivnim krajolicima. Odmor u nekoj od kuća iz NOVASOL ponude oduševiti će vas, jer je vam ponuditi pravi odmor za dušu i tijelo. Kuće iz naše ponude smještena su malo dalje od gradova kako bi mogli imati svoj mir, a opet biti blizu svih značajnijih sadržaja. Tako ćete moći otkrivati Poljsku, dan po dan, koja će vas oduševiti svojom bogatom poviješću i  brojnim zanimljivostima. Kvalitetan smještaj biti će vam polazišna točka za istraživanje ove regije. Skuhajte si kavicu i na terasi svoje kuće za odmor uživajte u prvim zrakama sunca sa pogledom na divan krajolik. Smještaj je prilagođen svima, stoga možete izabrati kuću za odmor baš po vašim željama.

Povijesne i kulturne zanimljivosti nalaze se u gradovima: Poznan, Gniezno, Pila ili Kalisz. Posjetite i obnovljeno mjesto Biskupin, koje je njedno od najpoznatijih arheoloških muzeja na otvorenom u Europi. Odmor u Poljskoj biti će zaista zanimljiv jer možete mnogo toga naučiti o krajoliku i prirodi ali i o kulturi same zemlje. Ova regija obiluje brojnim ledenjacima, dolinama,jezerima, stoga prilike za aktivniji odmor neće nedostajati. Jezera su većinom okružena gustim šumama koje imaju mnoge označene biciklističke staze. Posjetite Nacionalni park pod nazivom Wielkopolska, koje je osnovan davne 1957.godine. a park nudi više od 900 vrsta biljaka, 40 vrsta sisavaca, te raznih drugih životinja. Sigurni smo da će cijela vaša obitelj, a pogotovo mališani uživati satima u ovom nacionalnom parku istražujući floru i faunu.

Lubusko vojvodstvo je jedno od 16 poljskih administrativnih jedinica vojvodstava. Ustanovljeno je 1999. godine. Središte vojvodstva je Gorzów Wielkopolski i Zielona Góra. U regiji možete posjetiti Nacionalni park Warta usta koji će vas oduševiti prekrasnim krajolikom, jezerima i močvarama kojima obiluje. Regija je poznata po dobrim vinima stoga svakako savjetujemo da probate vino ali i med koji je ovdje odličan. Naići ćete na brojne vinarije, muzeje, i mjesta gdje možete kušati domaći med.

Poljska je sa središnjim položajem u srcu Europe jedna od najvažnijih zemalja glede kulture i uspjela je kroz burnu povijest i dodirne točke mnogih nacionalnosti i religija kroz stoljeća stvoriti predivnu materijalnu i duhovnu kulturu. Dodatni motivi za putovanje, za one goste koji se ne žele samo odmarati nego i upoznati zemlju i ljude, su naravno gradovi bogati povijesnim znamenitostima, krajolicima, prirodom, a poljaci će vas rado ugostiti i pokazati vam djeliće svoje kulture.

Vile, kuće i apartmani u Poljskoj idealni su za provesti godišnji odmor u intimnoj, privatnoj atmosferi i ambijentu. Započnite Vaš obilazak i upoznavanje Poljske iz jedne od NOVASOL vila, kuća ili apartmana za odmor.

Ferienhaus Lublin-Lebus - Polen

Popularne kuće za odmor u Lublin

Loading...