Kuće za odmor Baltičko more

NOVASOL u svojoj ponudi ima predivne kuće za odmor u regiji Baltičko more koje se još naziva – Istočno more i Zapadno more. Baltičko more je plitko i nudi predivne pješčane plaže na kojima se možete bezbrižno relaksirati. NOVASOL kuće za odmor potpuno su opremljene za vaš idealan godišnji odmor. Pogledajte ponudu kuća za odmor u Poljskoj!

baltičko more

Popularne kuće za odmor u Baltičko more

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Baltičko more

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Baltičko more

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Baltičko more

Loading...

Zanimljivosti regije Baltičko more

Baltičko more nalazi se na sjeveru Europe te je sa Sjevernim morem povezano mnogobrojnim tjesnacima. Zapljuskuje obale Skandinavskog poluotoka te većeg broja zemalja istočne, sjeverne Europe. U dužini od oko 500 km proteže se Poljska baltička obala na kojoj se izmjenjuju pješčane široke plaže, impozantne dine te romantične hridi i uvale. Sjeverom Poljske, Baltičkom obalom dominira fini, čisti pijesak po mnogima ljepši nego što se nailazi na Mediteranu.

Područje Baltičke obale i unutrašnjosti Poljske dijele mnogobrojna jezera a brojna su nastala od ledenjaka. Mikroklima pruža ugodna topla proljeća, sunčana ljeta i blage zime a zbog svog položaja ovaj je dio Poljske jedan od najpopularnijih regija za odmor.

Pješčane plaže Baltičko more

Dugačka obala Poljske nudi mnoge prekrasne plaže ali i raznovrsnu turističku ponudu u mnogim destinacijama duž obale. Opsežan rekreativno-zabavni program na raspolaganju je gostima iz Poljske, Njemačke, Skandinavije kao i ostalih zemalja Europe. Mnoga slikovita turistička mjesta smještena duž obale poput mjesta Lukecin, Poberow, Trzecacz, Rewal, Ustka, Kolberg, nude ugodne restorane i kafiće sa raznovrsnom ponudom.

Smješten uz obalu, otok dužine 35 km svojim lijepim plažama, hridima, strmom obalom, bujnom vegetacijom prikriven bukovom šumom otok Wolin pravi je dragulj. Veći dio Nacionalnog parka prikriven bukovom šumom a ujedno je i stanište bizona.

Mogućnosti izleta Baltičko more

Baltička obala nudi prekrasne pješčane plaže za kupanje i sunčanje ali i mogućnost izleta brodicom na lagunu Elblag i Frombork. Bez obzira odaberete li malo ribarsko mjestašce ili veliki grad na obali, NOVASOL vile, kuće i apartmani za odmor iz ponude savršeno su polazište za istraživanje i upoznavanje Poljske i njenih gradova.