search

Poljska - kuće za odmor

Provedite nezaboravan odmor s obitelji u Poljskoj! Pitate se zašto? Poljska je deveta po veličini država u Europi, a broj stanovnika doseže skoro 40 miliona! Poljska je fascinantna zemlja za odmor koja privlači iz godine u godinu sve više turista. To ne treba čuditi, jer je bogata prirodnom raznolikošću od plaža sa sitnim bijelim pijeskom na pomeranskoj istočnoj obali do snijegom prekrivenih mjesta na jugu. Pregršt dodatnih aktivnosti tijekom odmora možete pronaći ovdje. Rezervirajte neku od predivnih, potpuno opremljenih kuća iż NOVASOL ponude.

Doživite Poljsku

Osim veličanstvene Varšave, glavnog grada i poznate europske metropole posjetite i ostale veće gradove poput: Łódź, Krakov, Wrocław, Poznań, Gdańsk, Szczecin, Bydgoszcz, Lublin, Katowice i ostale.

masuria

Znate li da su Nikola Kopernik i Frederic Chopin rođeni u Poljskoj? Zračna luka u glavnom gradu Varšavi zove se upravo po poznatom kompozitoru! Obrazovao se na sveučilištu u Krakovu. Znate li da se i u Poljskoj tradicionalno pije votka ne samo u Rusiji? Trebate još zanimljivosti? Evo!

Rudnik soli Wieliczka jedan je od najstarijih na svijetu, kojeg možete posjetiti dok ste ovdje na odmoru. Nadamo se da smo vas nagovorili, a sada pogledajte našu ponudu kuća za odmor diljem Poljske i odlučite se za jednu! Vile, kuće i apartmani u Poljskoj idealni su za provesti godišnji odmor u intimnoj, privatnoj atmosferi i ambijentu.

higlands poland

Započnite obilazak i upoznavanje Poljske direktno iz jedne od naših vila, kuća ili apartmana. Pročitajte koje aktivnosti i ponudu za vrijeme godišnjeg odmora u Poljskoj možete koristiti te rezervirajte NOVASOL vilu, kuću ili apartman u Poljskoj.

Odmor u Poljskoj

Odmorite se u potpunosti u potpuno opremljenim vilama, kućama i apartmanima iż NOVASOL ponude u Poljskoj. Svaka kuća posesbno je uređena i nudi komfor prilikom boravka. Provedite nezaboravan odmor u Poljskoj sa svojim prijateljima i obitelji! Pogledajte koje sve mogućnosti imate prilikom odmora te koje sve zanimljivosti i aktivnosti možete iskoristiti u ovoj krasnoj zemlji!