Odmor na plaži

Naš kontinent, Europa, skriva nevjerojatne plaže koje se razlikuju od zemlje do zemlje, od zlatnog pijeska španjolske Costa del Sol do nazubljenih obala Bretanje. NOVASOL ponosno nudi na desetke tisuća smještajnih jedinica, kuća i apartmana za odmor, uključujući vile u prvom redu do mora i kućice na najljepšom plažama između ostalog i Španjolske, naravno Hrvatske i Skandinavije. Možete birati među zanimljivim kućicama i ljupkim apartmanima za romantičan odmor udvoje ili smještajem za obiteljski odmor i druženje s prijateljima. Pregledajte našu ponudu apartmana i kuća za odmor uz samu obalu i rezervirajte svoj smještaj iz snova gdje ćete se buditi uz šum valova.

Odmor na plaži Costa Brava

Kuće za odmor na plažama pirinejske Španjolske

Zamislite se kako ljenčarite na ležaljci, a uporni valovi vas bude iz odmornog sna u kasno jutro.  Otvarate oči i vidite panoramu zlatnog pijeska što se podvlači pod plavu liniju mora pod nebom na kojem se jure dva usamljena oblaka. Ne, ipak nema oblaka. Samo pijesak, more sunce i plavo nebo – vi ste na svom odmoru na plaži u prelijepoj Španjolskoj. Kopno Španjolske nudi vam nekoliko tisuća kuća i apartmana za odmor u omiljenim odredištima poput Coste Brave i Valencije. Pregledajte našu ponudu kuća i apartmana na plažama kopnenog dijela Španjolske i pripremite se duga topla poslijepodneva na dugim zlatnim plažama koja se s noći pretvaraju u mjesta puna živosti i zabave, a često i kulturna događanja koja prati cijeli svijet.

Odmor na plaži Ibiza

Kuće za odmor na plaži na Balearima

Tražite li odmor na plaži s okusom otočkog života, možda biste trebali razmisliti o prekrasnim Balearskim otocima – nezaobilaznoj, ne samo španjolskoj, već i sredozemnoj pa i svjetskoj destinaciji. Svjetski slavni otoci Mallorca, Menorca i Ibiza dom su nevjerojatno bijelim plažama i na njim asu dobrodošli svi željni odmora, ali i zabave. Iako ste možda uvjereni da se na Balearima samo luduje i veseli, oni su opak mirni otoci koji u najomiljenijim odredištima nude zabavu, dok su drugdje sunce, more, plaže i dobri restorani najdinamičniji dio doživljaja. Istražite ponudu naših vila, kuća i apartmana za odmor diljem ovih prelijepih otoka i pronađite rajski odmor iz snova za svoje prijatelje, svoju obitelj i sebe.

Odmor na plaži St. Tropez

Kuće za odmor na plaži u Francuskoj

Ah, ta Francuska! Nema osobe na svijetu koja nije pogledala barem jedan povijesni film ili dokumentarac na kojem je imala prilike vidjeti prekrasne normandijske plaže. Ovdje se ne radi samo o ljepoti prirode već i o tlu punom povijesti i zanimljivosti. Spuštate li se istom obalom prema jugozapadu, završit ćete kod nazubljenih obala Bretanje. Za one koji više vole sredozemno sunce, tu je nezaboravna Francuska rivijera. NOVASOL u Francuskoj nudi više od četiri tisuće kuća i apartmana za odmor. Ponuda se kreće od ljupkih tradicionalnih kućica na sjeveru do luksuznih apartmana i blještavih vila na Azurnoj obali. Bez obzira na koji dio francuske obale pristanete, znamo da ćete se rado vraćati.

Odmor na plaži Danska

Kuće za odmor na plažama Skandinavije

Za mnoge od vas Danska, Švedska i Norveška neće biti prva, druga, a možda ni treća pomisao kada se govori o plažama u Europi. No nikad nije kasno iskušani nešto drugačije u životu. I to ne samo drukčije: Skandinavija će ne samo oduševiti vas već i premašiti sva vaša očekivanja. Zamislite najdramatičnije klisure, široke bijele pješčane plaže, pješčane dine s čupercima trava te lijepe restorane i lokale na rijetkim mjestima gdje su se civilizacije i udobnost umiješale u ljepotu spoja obale i mora. NOVASOL vam nudi kuće na osami, kao i one u naseljima kuća za odmor. No razlika između mira na skandinavskoj i na našoj plaži ne može se baš usporediti. Ovdje možete birati između na tisuće kuća i apartmana za odmor koji se nalaze na različitim obalama: od norveških fjordova do danskih pješčanih dina.

Odmor na plaži Sardinija

Kuće za odmor na plaži u Italiji

Gotovo sve talijanske pokrajine nalaze se uz more. Treba li naglašavati da je Italija uz Francusku zemlja koju najviše vežu uz romantiku i lijep odmor u prekrasnim krajolicima? Zašto ne biste proveli odmor u nekom od ljupkih apartmana u središtu gradića na talijanskoj obali ili u vili na osami s pogledamo na more iz vlastitog bazena? Amalfijska obala, Toskana, Sardinija ili Sicilija uz dodatak možda najbolje hrane na svijetu, vedrih i ljubaznih domaćina, nekih od najvećih, najljepših i najznačajnijih povijesnih spomenika starog kontinenta, te na koncu nevjerojatnih plaža, pobrinut će se da vam odmor na lice nalijepi osmjeh od uha do uha.

Odmor na plaži Crna Gora

Apartmani na plaži u Crnoj Gori

Niste nikad bili u Crnoj Gori? Zašto ne biste posjeti Boku kotorsku na čije lijepe plaže doista možete stići brže nego ikamo? NOVASOL vam može ponuditi kuće apartmane u Herceg Novom, Kotoru, Tivtu te okolnim mjestima. Prekrasne šljunčane plaže i kamenita obala s malim betonskim molovima nad kojima su se nadvile tamno zelene planine po kojima je zemlja dobila ime. Posjetite Budvu u kojoj ćete naći pješčane i šljunčane plaže na kojima ne nedostaje živosti i sadržaja. Za one koji žele mirniju atmosferu i manje utjecaja čovjeka na prirodu neka posjete Bar i okolicu, možda posjetite i Italiju jer iz Bara postoji trajekt koji ga spaja s Barijem. Najjužniji dio crnogorske obale područje je gradića Ulcinja, a tamo vas čeka mir, tišina i duge pješčane plaže.

Odmor na plaži Albanija

Apartmani na plaži u Albaniji

Na što pomislite kada pomislite na Albaniju? Osim albanskih slastica, možda pomislite na pješčane plaže. Ne? NOVASOL vam može ponuditi prelijepe apartmane od Drača u blizini Tirane na sjeveru, gdje ćete naći ne samo lijepe pješčane plaže već i brojne sadržaje koje nudi to povijesno mjesto kao i blizina glavnog grada; prema jugu preko Vlore gdje turizam ni u kojem smislu nije masovan i njenih šljunčanih i pješčanih plaža; do Albanske rivijere koja skriva povijesne spomenike i isključivo manja mjesta odnosno sela u kojima se nalaze uređene pješčane plaže; pa sve do krajnjeg juga i prelijepe Sarande iz koje možete „skoknuti“ trajektom do grčkog otoka Krfa i eto vas ponovno u Europskoj uniji. Ksamil leži južno od Saradne uz granicu s Grčkom i tamo vas čekaju možda najljepši albanski otočići s pješčanim plažama. Albanske plaže će vas razoružati svojom ljepotom.

Odmor na plaži u Hrvatskoj

Putovanje na hrvatske plaže

Od Savudrije do Konavala čekaju vas sve vrste plaža. U Istri je jedna od najpoznatijih ona pješčana u Medulinu, a tu su i šljunčane plaže Rapca i Umaga. U najvećem gradu regije, Puli, u predjelu Verudela također se nalazi poznata šljunčana plaža. Istra je prepuna divljih plaža kao i onih na uređenim platoima. Nastavljajući prema istoku dolazimo do slavne Opatijske rivijere čijom se gotovo cijelom duljinom prožete šetnica uz koju se nižu krasne šljunčane plaže. Rijeka s Kostrenom, Crikvenica, Novi Vinodolski, Senj i Karlobag imaju lijepe uvale s često uređenim plažama na kojima se nude i brojni ugostiteljski i zabavni sadržaji. Pravo blago su šljunčane i divlje plaže Krka, Cresa i Lošinja, a Rab i Pag obiluju i pješčanim plažama. Pitoma okolica Zadra i Nina također je poznata po plitkim pješčanim uvalama, ali i šljunčanim plažama koje se nastavljaju u prekidima sve do samog juga. Split i Omiš su dva grada koji u svojim središtima nude uživanje na pijesku. Nema otoka u Dalmaciji koji nije poznat po nekoj prekrasnoj uvali i plaži, a Zlatni rat u Bolu na Braču sigurno je najpoznatija. Šljunčana plaža sa stijenom koja je simbol srednje Dalmacije nalazi se u Brelima. Zaželite li se surfanja, dođite na pelješki šljunak u Vignju. Dubrovnik se može pohvaliti s više krasnih plaža u samom gradu. Ne zaboravite ni na uređene plaže i kupališta na hrvatskim rijekama i jezerima diljem Lijepe naše.

Pregledajte NOVASOLovu ponudu, vila, apartmana i kuća za odmor i rezervirajte svoj odmor iz snove na lijepim obalama Europe.

Odmor na plaži Brela