Odmor i golf - idealna kombinacija

Jeste li ikada razmišljali o odmoru kraj golf terena? Ako ne, vrijeme je da razmislite. Golf je jedan od sportova koji je zaista relaksirajući i ne zahtjeva veliki fizički napor. Golf može igrati svatko. Užitak u igri ne ovisi o vašem uzrastu, spolu ili vašem načinom života. Golf je jedan od najstarijih sportova. Nastao je u Škotskoj, gdje su pastiri na prostranim pašnjacima palicama gurali „lopticu“ u zečje rupe. Djeluje jednostavno, a naprosto je zarazno kad krenete.  Bez obzira da li ste početnik ili strastveni profesionalac u potrazi za novim terenima, na pravom ste mjestu za odabrati vaš smještaj!

Pitate se što znače zvjezdice? Naši stručnjaci ih koriste kao oznaku kvalitete smještaja za odmor. Jednostavno: što je više zvjezdica, to je veća udobnost smještaja.
Pritisnite za aktivaciju kartice

Smještaj u apartmanima i kućama za odmor diljem Europe

U našoj ponudi apartmana i kuća za odmor sigurno ćete pronaći nešto za sebe. NOVASOL  vam može ponuditi smještaj u čak 29 zemalja Europe, pa ćete lako  odabrati željenu destinaciju i pravi smještaj kraj golf terena kojih je u Europi preko 6000. Bilo da se odlučite za jug Europe, odnosno Španjolsku ili Portugal, ili sjever i travnjake Danske, Švedske, nešto istočniju Poljsku, pa čak i našu prelijepu Hrvatsku, uvijek ćete pronaći odgovarajući smještaj u kojem ćete rado odmarati nakon cjelodnevne šetnje po golf terenu.

Evo kako stoje stvari: najviše golf terena postoji naravno u Velikoj Britaniji. Na tim zelenim otocima čak je više od 2600 klubova, što nije ni čudo, budući da je tamo i domovina golfa. Španjolska i Portugal sve više razvijaju ovaj sport, zbog ugodne klime i mnogo površina koje su baš idealne za golf terene, a mnoge su odlike ove dvije zemlje i van golf terena. No, moramo priznati da Francuska i Njemačka prednjače po broju golf terena, no što se tiče smještaja, možete biti mirni. Ponuda je raznolika u svim ovim zemljama. Nemojmo zaboraviti ni susjednu nam Sloveniju i Italiju, jer ako ne želite na dug put, možete igrati golf i u susjedstvu. A trava je kod susjeda uvijek nekako zelenija.

Ono je što prednost ovakvog odmora je da putujete kako bi se bavili nečim što volite a u „slobodno“ vrijeme , kada ne igrate golf, isto radite ono što volite. Odabir smještaja blizu golf terena ne sputava vas na sam golf. Ako putujete s obitelji sigurni smo da će oni naći za sebe u blizini nešto što je njima najinteresantnije. Da li su to bazeni, plaže, prirodne ljepote ili znamenitosti i šoping.  Uz golf teren i uz odabir pravog smještaja uvijek ide i dodatan sadržaj.

 

Golf u Sloveniji

Ako ne pratite redovito stanje golfa u Europi, možda ćete se začuditi koliko je zapravo golf terena u susjednoj nam Sloveniji. No, to nije čudno. Klima je tamo izrazito povoljna za rast prekrasne zelene trave neophodne za golf terene. U našoj ćete ponudi lako pronaći smještaj koji će zadovoljiti i ostale vaše potrebe, a vama drage osobe imati će na raspolaganju mnoge mogućnosti sporta i razonode. Neke su kuće u našoj ponudi smještene tik uz golf terene, a dodatna je prednost što do tih odredišta stižete jako brzo.  

 

Golf u Hrvatskoj

Ako već igrate golf onda znate da je to moguće i u Hrvatskoj. Doduše izbor vas ograničava, no za početak isprobajte domaće terene. Osim golf terena možete pronaći i golf vježbališta koja su idealna za početnike. Svakako smo ponosni na naše golf terene, a destinacije koje morate odabrati kako bi bili što bliže igralištu su zapadna Istarska obala, s terenima u Savudriji i na otoku Brijuni u sklopu istoimenog nacionalnog parka, okolica Zagreba, Zaprešića ili Sv. Martin na Muri.

 

Golf u Austriji

Fantastično proljeće ili ljeto i odmor od velikih vrućina pružiti će Vam golf tereni prekrasne Austrije. Savršeni travnjaci okruženi planinskim masivima, gdje su krajolici kao iz vaših snova, idealno su odredište za potpunu relaksaciju. Nježno sunce, prekrasno nebo, čist zrak i golf teren, zar vam treba još nešto? Ah, da, treba vam smještaj. Za to će se pobrinuti NOVASOL  a vi provjerite našu ponudu, lako ćete pronaći baš ono što ste zamislili. A vjerujemo da se ni vaša draga neće protiviti da ste na golf terenu dok ona šopingira u Grazu.

 

Golf dok ste na odmoru u Španjolskoj

Španjolska posta je europski lider u golf turizmu. Ona je nezaobilazna destinacije za sve ljubitelje golfa, bez obzira na razinu sposobnosti, a ponajprije radi svoje ugodne klime i lijepih vremenskih prilika. Španjolska vam osim golf terena nudi sve mogućnosti dodatnih sadržaja kraj više od nekoliko stotina golf igrališta! Jedna se regija Španjolske, posebno proslavila po svojim golf terenima, a to je prekrasna Murcia. Proljeće ovdje počinje jako rano, a čak je i zima puno ugodnija nego u našim krajevima. Uživajte u golfu i odmorite se u kućama za odmor NOVASOL.  jedna od idealnih solucija za cijelu obitelj odmor je  golf naselje NOVASOLa  u Murciji. Smještaj je uređen u komfornim kućama, a osim golf terena postoje mnogi dodatni sadržaji. Naselje je zaštićeno i mirno, nudi kvalitetan odmor, ima sve prednosti turističkog naselja i prekrasne bazene. Mjesto je idealno za vaš obiteljski odmor.

 

Najboljih 100 golf terena

Ljubitelji golfa često diskutiraju o tome gjd e je najbolji teren i koji su najinteresantniji. Teško je odabrati najbolji, no izgleda da je jedan od omiljenih terena Morfontaine u Francuskoj, čija povijest seže u daleku 1913. Odaberete li svoj smještaj u francuskoj pokrajini Loreni, biti ćete na pravom mjestu za isprobati golf igralište  gdje igraju najbolji. No, Francuska je nadaleko poznata po svojim golf terenima, pa i ako ne odaberete baš ovaj teren, nećete požaliti. Čak su 4 francuska terena među najboljih 10. Možda će vas iznenaditi činjenica da je i Nizozemska zemlja golfa. Među najboljih deset, dva su nizozemska terena, stoga za svoj golf odmor možete odabrati i apartman ili kuću za odmor u Nizozemskoj. U najboljih sto ulaze tereni u Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj, Portugalu, Poljskoj, Norveškoj, Finskoj, Švicarskoj… stoga nemojte brinuti. Odlučite samo koliko vremena želite potrošiti na golf terenu, a ostalo podredite vašim drugim interesima i željama. Golf terena ima gotovo posvuda, kao i NOVASOL kuća i apartmana za odmor.  Na kraju dana, kada umorni i sretni otključate vrata vašeg smještaja, biti ćete sigurni da ste odabrali pravu stvar za vas. 

| Administrator
(Prvi puta objavljeno: )

Pogledajte kuće i apartmane za odmor u 19 zemalja: