Kuće i apartmani za odmor na bazenu u Hrvatskoj

Kada na odmoru imate sve što biste poželjeli, nije upravo to pravi odmor? Nama je važno da vam je na odmoru lijepo kao kod kuće ili, nadamo se, još bolje, od onog trenutka kada otvorite oči do odlaska u udobni krevet vaše vile, apartmana ili kuće za odmor. Zašto to ne bi bila kuća za odmor s bazenom ili apartman za odmor s bazenom u Hrvatskoj?

NOVASOL vam može ponuditi lijepe apartmane za dvije osobe, kućice za malu obitelj i prostrane vile za više obitelji ili prijatelja koji odmor provode zajedno. Veliki broj kuća i apartmana koje vam nudimo raspolažu zajedničkim ili, najčešće, vlastitim bazenom. Zamislite buđenje u svojoj „novoj sobi“ nakon kojeg morate donijeti tešku odluku: prvo doručkovati ili zaplivati u bazenu? To možete biti u luksuznoj i suvremenoj vili s bazenom, tradicionalnoj kamenoj kući u čijem se dvorištu ili vrtu okruženom zelenilom nalazi vaš bazen, a tu su i potpuno opremljeni apartmani od kojih neki dijele zajednički bazen, dok se oni vrhunski apartmani mogu pohvaliti vlastitim bazenom u kojem uživate samo vi.

Odmor na bazenu u Hrvatskoj

Vanjski bazeni

Vanjski bazeni su u pravilu na raspolaganju na raspolaganju gostima od početka svibnja sve do kraja rujna. U slučaju kada se radi o nekom drugom vremenskom okviru, to je navedeno na stranici kuće ili apartmana za odmor. Neki bazeni imaju i pliće dijelove za bezbrižnu igru vaših najmlađih. Kućnim ljubimcima nije dozvoljeno kupanje u bazenima, a ponekad se tu nađe pokoji plastični bazenčić za vaše četveronožne članove obitelji. Oni kojima je važno provoditi odmor isključivo u krugu svojih najbližih, sigurno će odabrati upravo kuću za odmor.

Kuće za odmor s vanjskim bazenom u Hrvatskoj

Rezervirate li apartman koji raspolaže bazenom, moguće je da ćete uživati na zajedničkom bazenu, a oni najluksuzniji čak u vlastitom. Apartmani s bazenom su vrlo traženi i zato je potrebno rezervirati na vrijeme. Najčešće se radi o samo nekoliko apartmana čiji gosti zajednički koriste bazen koji su u pravilu veliki i raspolažu prostranim sunčalištem na kojem svatko pronađe mjesto pod suncem za sebe. Zamislite samo sreću na licima svoje djece kada ugledaju bazen. Dok se oni igraju, vi se odmarate porez bazena uz neko lako štivo.

Apartmani s vanjskim bazenom u Hrvatskoj

XXL kuće s bazenom

Tražite li smještaj za barem četrnaest gostiju u kojem ćete na raspolaganju najmanje šest spavaćih soba, tri kupaonice i brojne zabavne sadržaje zbog kojih ćete rijetko napuštati svoju vilu, trebali biste pregledati ponudu naših velikih kuća s bazenom. Provedite odmor sa svojom proširenom obitelji i prijateljima na jednom mjestu. Zašto ne biste cijelu obitelj poveli na odmor i družili se sa sestrom i nećacima ili tetom i njenom obitelji koja stanuje daleko? XXL kuće za odmor nude vam mogućnost da se družite kada to poželite, a opet svi raspolažete nekim kutkom u kojem se možete sami zabaviti na svom odmoru.

XXL kuće s bazenom u Hrvatskoj

Unutarnji bazeni u Hrvatskoj

Tražite li nešto posebno za svoj odmor, mi bismo vam preporučili kuće i apartmane s unutarnjim bazenom. Sigurni smo da niste znali da i u Lijepoj našoj možete uživati u plivanju u bazenima koji su vam na raspolaganju i u hladnijim dijelovima godine. Dok vani pada kiše i sve je tmurno, vi možete uživati u kući s unutarnjim bazenom. Sve naše ponude s pet zvjezdica označavaju samo ono najbolje. U takvim vilama ne samo da imate svoju intimu već raspolažete i sadržajima o kojima inače samo sanjamo.

Unutarnji bazeni u Hrvatskoj

Pretražite našu ponudu i pronađite upravo onu kuću s bazenom ili apartman s bazenom koji vama odgovara i još danas napravite rezervaciju! U slučaju da ne možete odlučiti ili imate dodatna pitanja, slobodno nas nazovite ili nam pišite. Rado ćemo vam pomoći da pronađete i rezervirate baš onu pravu vilu, apartman ili kuću s bazenom.