XXL-kuće za školske izlete u Hrvatskoj

Pored toga što su izuzetno zabavni, školski izleti igraju i bitnu ulogu u stjecanju novih znanja, a ujedno su i značajna socijalna komponenta. Tako se na školskim izletima suučenici po prvi puta za jednog duljeg razdoblja bolje upoznaju kroz zajedničko pripremanje jela, igru i razgovore.

Pitate se što znače zvjezdice? Naši stručnjaci ih koriste kao oznaku kvalitete smještaja za odmor. Jednostavno: što je više zvjezdica, to je veća udobnost smještaja.
Pritisnite za aktivaciju kartice

 

Nezaboravni doživljaji - u velikoj grupi!

Naše XXL-kuće u Hrvatskoj omiljeno su odredište za školske izlete. Pored toga što su izuzetno zabavni, školski izleti igraju i bitnu ulogu u stjecanju novih znanja, a ujedno su i značajna socijalna komponenta. Tako se na školskim izletima suučenici po prvi puta za jednog duljeg razdoblja bolje upoznaju kroz zajedničko pripremanje jela, igru, razgovore i sl.

Boravkom u XXL-kući školski izleti dobivaju jednu osobnu notu, stječu se nova iskustva i utisci tijekom zajednički provedenih dana, te jača osjećaj pripadnosti i zajedništva. Kada jednom doživite takvo divno iskustvo, zacijelo ćete ga htjeti ponovno doživjeti, npr. godinama kasnije u istom sastavu za obljetnicu mature.

Naš savjet:

Organizirajte školski izlet bilo da je to prvo ili neko ponovno razredno okupljanje u jednoj od naših XXL-kuća i zacijelo ćete biti oduševljeni izborom!

| Autor
(Prvi puta objavljeno: )