XXL-kuće za odmor

XXL-kuća za odmor ima mjesta za najmanje 14 osoba, raspolaže sa 6 spavaćih soba i minimalno 3 kupaonice. Ako želite putovanje sa svim članovima uže i šire obitelji ili sa svim prijateljima, s ekipom s treninga, s članovima udruge, s kolegama, onda je ovo pravi odabir za vas. Na raspolaganju gostima su i dodatne usluge, poput primjerice cateringa, usluga praonice, čišćenja, dostave namirnica i sličnog, ovisno o potrebama. Svaka od naših XXL-kuća za odmor specijalizirana je za jedno ili više tematskih putovanja.

Mnoge NOVASOL vile i kuće za odmor će u svakom pogledu udovoljiti zahtjevima svojih gostiju. U našoj se ponudi već nalaze mnoge vile, kuće i dvorci diljem Europe, koji osim što imaju mnogo prostora, nude i sasvim poseban ambijent za susrete ili slavlja u privatnom ozračju.

XXL-kuće za odmor

Odmor s obitelji, posebna prigoda ili teambuilding - vi birate!

Postoji više razloga zašto više ljudi odmor provodi zajedno: šira obitelj putuje zajedno, nekoliko najboljih prijatelja svaki sa svojom obitelji ljetuje zajedno, cijelo društvo iz boćarskog kluba ide na odmor uz vježbu, knjižni klub ide posjetiti vinske puteve ili tvrtka vodi zaposlenike na kreativni radni odmor.

XXL-kuće za odmor odličan su izbor za:

Prednosti NOVASOLovih XXL-kuća za odmor:

Ovakve kuće uvijek imaju dovoljno prostora da se svaki gost povuče u svoj privatni kutak.

  • Obiteljska i prijateljska druženja

  • Vjenčanja

  • Školske izlete

  • Gastronomski ili kulturni događaj

  • Sport i aktivni odmor

  • Teambuilding

  • Putovanja klubova, udruga ili slično

  • Rekreacijske susrete

Zajedništvo – od početka – prijatelji i obitelj uključeni su u planiranje savršenog odmora.

Ekskluzivnost – Samostojeća kuća za odmor u potpunosti stoji vama i isključivo samo vama na raspolaganju.

Privatnost – Iako ste na zajedničkom godišnjem odmoru, ne znači da morate cijelo vrijeme godišnjeg odmora boraviti zajedno sa članovima obitelji ili prijateljima.

Individualnost – vaš godišnji odmor ili događaj u cijelosti organizirate individualno i upravo onako kako Vi to želite.

Mogućnost godišnjeg odmora – Neovisno o slavlju tj. povodu zajedničkog okupljanja možete se i dobro odmoriti i provesti nekoliko opuštenih dana godišnjeg odmora.    

Kako bismo vam pomogli pronaći savršenu kuću za odmor NOVASOL je za vas pripremio kuće koje su prilagođene za sve prigode ovisno o vašem interesu i željama. NOVASOL vam nudi XXL-kuće iz snova, koje možete rezervirati putem naše Internet stranice iz udobnosti vašeg doma.

XXL-kuće za odmor

Vjenčanja i svečane prigode

Izaberite idealnu XXL-kuću za najljepši dan u svom životu ili za druge proslave i događaje, kao što su rođendani i godišnjice. Možete izabrati XXL-kuće u Hrvatskoj, Ardenima ili pak dvorac na rijeci Loire ili u Mecklenburg-Vorpommernu. Naše XXL-kuće pružit će vam intimu u krugu najmilijih kako bi vam svečane prigode bile nezaboravne!

XXL-kuće za odmor

Grupna putovanja s obitelji i prijateljima

Odmor s cijelom obitelji ili okupljanje dugogodišnjih prijatelja? Naše XXL-kuće za odmor idealne su za miran odmor s širom obitelji ili zabavan odmor u društvu najboljih prijatelja. Izaberite već danas XXL-kuću po svojoj mjeri i rezervirajte ju na vrijeme.

XXL-kuće za odmor

Gastronomska ili kulturna događanja

Mnoge od naših XXL-kuća za odmor smještene su u nekima od najrazvijenijih dijelova Europe. Srednjovjekovni gradovi ili neka od metopola Europe nude za vas savršenu XXL-kuću za odmor u kojoj možete organizirati idealan gastronomski ill kulturni događaj na kojem će vam svi zavidjeti.

XXL-kuće za odmor

Sastanci i teambuilding

Možete organizirati poslovni sastanak, a osim toga sve kuće imaju Internet, bežičnu i nešto od naprednije audiovizualne opreme. Ukoliko vaša tvrtka traži kuću za savršeni team buliding koji će vaše djelatnike oduševiti, izaberite jednu od naših XXL-kuća koja će biti odgovorom na sve vaše zahtjeve.

XXL -kuća za odmor

Sportske aktivnosti

Organizirajte sportsko druženje u nekoj od naših XXL kuća. Naše kuće nude teniske, košarkaške i ostale sportske terene koji će vam odmor učiniti aktivnim i zanimljivim. Izaberite na našim stranicama idealnu XXL-kuću za aktivni odmor.

Školski izleti

Mnoge od naših kuća za odmor nalaze se u atraktivnim turističkim naseljima koje mogu poslužiti kao idealno mjesta za školske izlete. Organizirajte školske izlete koje će oduševiti školarce u jednoj od naših XXL-kuća diljem Europe.

Putovanja klubova, udruga ili slično

Ukoliko ste član nekog kluba i želja vam je otputovati sa ostalim članovim na odmor, izaberite XXL - kuću za odmor koja će vam pružiti mogućnost međusobnog druženja i nezaboravnog odmora s onima koji dijele vašu strast. NOVASOL XXL- kuće nude pregršt sadržaja koji vam mogu uljepšati zajednička druženja i odmor.

Rekreacijski susreti

Naše XXL-kuće idealne su za sportske klubove koji žele kombinirati svoje putovanje uz neizostavni aktivni trening. Te se kuće nalaze u blizini sportskih objekata i sportskih dvorana za popularne sportove kao što su nogomet, košarka, rukomet, odbojka, badminton, tenis i atletika. Izaberite XXL-kuće za odmor po vašim željama  i istražite našu ponudu u zemljama Europe. 

Kako bi se udovoljilo zahtjevima sve prisutnijeg trenda zajedničkih druženja i doživljaja, za ovaj katalog i predstavljanje na internetu su odabrane samo određene kuće za odmor , koje ispunjavaju sljedeće minimalne preduvjete:

Posebnu notu Vašem zajedničkom doživljaju u jednoj od naših XXL-kuća – bilo da se radi o obiteljskom slavlju, vjenčanje, ekskurzija, klupsko putovanje ili slavlje tvrtke – daje to, što su planiranje, priprema i izvedba u cijelosti u Vašim rukama.

NOVASOL Vam kroz XXL-kuće nudi neobično mjesto za različite prigode, kojem Vi sa svojim idejama i slavljem dajete osobni pečat. Kod NOVASOL XXL-kuća krilatica glasi „Do it yourself“za sve one, koji ništa ne prepuštaju slučaju i svoje individualne zamisli žele provesti u djelo.