Wellness odmor

Želite provesti aktivan odmor u blizini wellness sadržaja? Na pravom ste mjestu! Pregledajte NOVASOLovu ponudu smještaja u okruženjima koja vam mogu pružiti wellness odmor.

NOVASOLovi objekti za odmor nude vam upravo ono što trebate za savršen odmor čak i kada se radi o jako različitim smještajnim jedinicama. Kod jednih su u prvom planu opuštanje, dobar san i mir, dok je kod drugih fokus na aktivnom odmoru, bavljenju sportom i wellnessu.

Mi u NOVASOLu vjerujemo da je potrebno raditi na tome da se gosti osjećaju još malo bolje i stalno radimo na tome da se gostima pruži više. Brojni objekti u ponudi NOVASOLa raspolažu „plus-faktorima“ poput sauna, whirlpoola, bazena, masažnih tuševa ili „prirodnih“ bazena. U pravilu sam položaj tih kuća, daleko od gradske vreve, nudi blizinu biciklističkih staza, vodenih pakova, toplica, fitnes dvorana ili skijališta. Taj je smještaj primjeren za odmor tijekom cijele godine, jer aktivni odmor i navedene mogućnosti nude priliku kvalitetnog odmora i zimi i ljeti.

Upravo ta kombinacija pravih čimbenika dobrog i kvalitetnog odmora te široke palete ponude aktivnosti pred samim vratima čini neke kuće u ponudi NOVASOLa posebnima: To su NOVASOL wellness objekti za odmor koje možete pronaći u našoj ponudi.

U njima kao gost osim „normalnog“ odmora imate priliku podignuti doživljaj i iskustvo odmora na novu razinu.

Naš koncept  nudi vam idealne preduvjete za odmor koji će oživjeti vaše tijelo i duh.

Ovdje ćete stvarati novu životnu energiju, čeličiti svoje tijelo i osjećat ćete se odlično. Ojačajte ili izgradite svoju vitalnost prema vlastitim željama, sami ili zajedno s obitelji i prijateljima.

Posebne ponude u NOVASOLu

Wellness objekti za odmor

Za smještaj s ovim simbolom vrijedi sljedeće:

  • Nudi ili bazen ili saunu ili whirlpool.

  • Unutar ne više od 5 km nalaze se pješačke, biciklističke, kondicijske ili nordijske staze.

  • U blizini se u pravilu nalaze toplice ili bazenski kompleksi te se iznajmljuju bicikli.