Odmor u kući na vodi

NOVASOL vam može ponuditi zanimljivu alternativu za odmor iz snova. Oni koji su već provodili odmor na plovilu, znaju da je to nešto posebno. No ovdje se ne radi o najmu plovila. Ovdje se radi o pravim smještajnim jedinicama koje su ili kuće na splavi koje su većinom stacionarne ili plovne kuće kojima možete otploviti na svoje sljedeće odredište. Nudimo vam prekrasne kuće na vodi u Njemačkoj, Nizozemskoj, Francuskoj, Finskoj i Norveškoj. Uživajte na svom odmoru na vodi.

Nemaju samo standardna plovila palube. Možda vam je ovo odlična prilika da svoju obitelj odvedete na odmor iz snova, a kao pravi kapetan, prvo ih malo postrojite po svojoj palubi. Odmor u kući na vodi poseban je doživljaj, jer se ne radi o kući uz more ni o običnom plovilu. Neovisno o tome tražite li kuću na splavi ili plovnu kuću sve što trebate je pregledati NOVASOLovu ponudu smještaja u različitim odredištima Europe. Rezervirajte kuću na splavi ili plovnu kuću koju će neki možda zamijeniti za plovilo. Slažemo se da se ne radi o nekretnini, ali trebali biste nam vjerovati da se radi o pravoj kući za odmor sa svim što vam je potrebno na odmoru iz snova – koji ne samo da je iz snove, nego je još i na vodi. Pregledajte ponudu u Njemačkoj, Nizozemskoj, Francuskoj, Finskoj i Norveškoj.

Naše kuće na vodi u ponudi NOVASOLa možete prepoznati na stranici pojedine smještajne jedinice po ovoj ikoni.

Kuća na splavi ili plovna kuća

Zašto upravo plovna kuća ili kućica na splavi?

  • Jedinstven i neponovljiv doživljaj odmora

  • Vi ste kapetan svoje kuće na vodi

  • Ne treba vam posebna dozvola ako ne plovite

  • Prekrasni panoramski vidici preko vode

  • Različite vrste i veličine kuća na vodi

  • Prilagodljivi i neopterećeni planovi putovanja i raspored općenito

  • Besplatan vez

Tražite li lijep i udoban smještaj za odmor na vodi, ali niste baš sigurni odakle početi? Imamo nekoliko ideja za vas. Predstavljamo vam omiljena odredišta NOVASOLove ponude kuća na vodi u Europi.

Kuće na vodi u Njemačkoj

Voda je nešto što privlači ljude. Ne moramo to tvrditi, dokazivati niti posebno isticati. Barem ostavljaju takav dojam. Nitko neće reći „Oh, zašto imamo taj panoramski pogled na more?“ ili „Baš mi je žao što odavde vidimo cijelo jezero.“. Možda postoji netko, no mi u NOVASOLu znamo da to niste vi. Možda čak ne pomislite na Njemačku kada se govori o odmoru. Možda biste mogli malo razbiti neke predrasude. Ipak je to domovina svjetski najpoznatijih bajki koja krije dvorce, planine, šume, cvjetne livade, zelene rijeke i bijele plaže Sjevernog mora i Baltika. Ne trebamo naglašavati da vam u ovoj zemlji neće ničeg nedostajati, a dogodi li se to nekim čudom, uvijek možete krenuti u neku od najopremljenijih trgovina. Neke predrasude o Njemačkoj su ipak istinite. Ustajete li ujutro, možete doslovno skoknuti u osvježenje pred svojom terasom. Ustajete li kasnije, to možete učiniti u bilo koje doba dana, jer je lijepa vodena površina vaše lijepo dvorište. U Njemačkoj NOVASOL nudi kuće na vodi u regijama Brandenburg, Olpenitz te u marini Wackerballig. Pregledajte NOVASOLovu ponudu kućica na splavi i plovnih kuća, rezervirajte svoj odmor iz snova i pronađite drugačiju vrstu slobode.

Kuće na splavi i plovne kuće u Nizozemskoj

Ako negdje ne nedostaje kanala i drugih uređenih vodenih putova, to mora biti u Nizozemskoj. U Nizozemskoj vas čeka ponuda koja vam omogućuje dobro zabavu u smještajnoj jedinici, ali i izvan nje. Ovdje možete živjeti život, kao što vole reći u američkim filmovima. Zašto ne uživati i jesti u restoranima, odlaziti u kupovinu ili obilaziti zanimljivosti i znamenitosti? Neka vam vaša kuća na vodi bude polazište koje nastavlja put s vama iz početne luke u sljedeću, pa sljedeću i onda možda još poneku. Pregledajte našu ponudu kućica na splavi i plovnih kuća u Nizozemskoj i rezervirajte svoj smještaj iz snova na vodi.

Odmor na vodi u Francuskoj – plovne kuće i kuće na splavi

Francuska! Sama po sebi to je država koja se smatra poželjnim odredištem. Možda niste znali da je sve francusko bilo gdje na svijetu turistički omiljeno. Sve što je francusko sigurno je malo romantičnije i poželjnije nego kada nije francusko. Da to nisu prazne fraze i šuplje riječi možda ste se već sami uvjerili. Nije to samo arhitektura, gastronomija i taj simpatični, složeni, nazalni zvuk francuskoj jezika. To je glazba, poezija, povijest, revolucija i francuski prkos. Zabacite udicu sas voje kuće na vodi i uživajte u odmoru u kući na vodi u lijepoj Francuskoj.

Finska – zemlja tisuću jezera i kuća na vodi

U Finskoj kuća uz vodu na samoj obali nije ništa neuobičajeno. No znamo da uz vodu nije isto što i na vodi. Koja bi zemlja osim Finske mogla ponuditi toliko lijepe prirode, jezera, šuma i voda uopće za odmor koji je nije ništa ako nije nezaboravan? Jeste li se ikad sunčali na terasi kuća koja pluta na jezeru? Možda jeste i čestitamo vam, no u slučaju da niste, imamo pravo rješenje za vas. Postoji opasnost da će vam drugačiji odmor poslije biti dosadan, no čim razmišljate o drugačijem odmoru, znate da trebate nešto više, nešto drugačije. Možda je to upravo Finska i jedna lijepa kućica na splavi ono što nikad niste bili sigurni da vam nedostaje.

Kućice na vodi u Norveškoj

Zašto ne otići na odmor u Norvešku? Jeste li ikada vidjeli polarni dan koji traje 24 sata? A polarnu noć? Norveška je zemlja krajnjeg sjevera i prekrasnih ekstrema. Sjeverna polarna svjetlost neće vas ostaviti ravnodušnima, a budete li ju gledali sa svojom djecom, znajte da ćete s njima provesti najljepše trenutke uz boje koje se igraju na nebu, a kao da su suda ovo vas. A što će tek reći kada im pokažete da provodite odmor u kućici na vodi? Život nekad može i mora biti bajkom. NOVASOL je tu da malo pomogne svojom ponudom kućica na splavi i plovnih kuća.

Zadovoljstvo odmora u kući na vodi

Zašto ne biste doručkovali, pa skočili sa svoje terase – u vodu na kojoj pluta vaša kuća za odmor? Vi sami odlučujete želite li provesti svoj odmor na jednom mjestu. Želite li ostati usidreni ili biste možda poželjeli otići na još jednu, pa još jednu ili više odredišta i upoznati odredište s vodene površine, samo je vaša odluka. Naravno, to je odluka i vaše obitelji koja ljetuje s vama, a ovo će biti vaš zajednički odmor iz snova za pamćenje. Lijepe i romantične plovne kuće za dvoje ili luksuzne vile na splavi – izbor je vaš. Pregledajte ponudu NOVASOLovih kuća na vodi u Njemačkoj, Nizozemskoj, Francuskoj, Finskoj i Norveškoj.