Last Minute ponude

U NOVASOLu ne postoji jedinstveno pravilo u vezi Last Minute ponude. Kuće i apartmani za odmor mogu se pojaviti po promotivnoj cijeni kada vlasnik to odluči ili kada netko odustane od rezervacije u zadnji čas. U tom trenutku za vas se otvara cijeli svijet Last Minute mogućnosti, ako ste spremni odlučiti u trenu da želite na godišnji odmor! A tko uopće može ne htjeti na odmor? Zato budite spremni na iznenađenje i budite spremni na put. Popis LAST MINUTE ponuda nije nikada isti, stoga će vaš odmor LAST MINUTE biti svaki put drugačiji i novi. Spakirajte se i zaboravite na sve. Iskoristite Last Minute ponudu, osjetite se pravim sretnikom.

xx

Last Minute u Hrvatskoj

Naša ponuda pokriva gotovo cijelu Europu, ali najviše apartmana i kuća za odmor imamo baš u Hrvatskoj. Zato je ovdje i najlakše pronaći ono što odgovara vašim željama po posebnoj cijeni. Ponekad mislimo da bismo rado posjetili određenu destinaciju, međutim, ako prelistate Last Minute Hrvatska, možda promijenite mišljenje. Naša je Hrvatska prekrasna, tako da gdje god odabrali vaš smještaj, sigurno smo da ćete biti zadovoljni. Dopustite si neočekivano putovanje.  Možete se ugodno iznenaditi.

Last minute Italija

La bella Italia svačiji je san, bez obzira da li volite urbane sredine, planine ili more i prekrasne duge pješčane plaže. Italija nudi baš sve, a ako niste sigurni kamo bi putovali, odaberite nešto iz ponude Last Minute Italija. Krasna obala s dugačkim uređenim plažama, veličanstven planine, smaragdna jezera i naravno, fantastična kuhinja, tako jednostavna, a tako posebna!  Gradovi Italije poznati su u cijelom svijetu, a barem jednom morate posjetiti neki od njih: Rim, Venezia, Verona, Bologna, Padova, Firenze, Napoli, Milano… nije bitno da li je sjever, jug ili sredina „čizme“ – ovaj je odmor jednostavno neophodan za vašu životnu radost. Istražite Last Minute ponude u Italiji!

Last minute Danska

Tko je rekao da u Danskoj ljudi ne ljetuju? Itekako ljetuju, ali ne vole samo ljetovanje već koriste svoje odmore i u proljeće, tijekom jeseni, a naravno i zimi. Ovdje ćete pronaći sadržaje za cijelu obitelj, velik je izbor tematskih parkova, vodenih parkova ljeti, prekrasnih dugih pješčanih plaža za romantične šetnje i zanimljivosti kao što je na primjer neponovljivi Legoland. Iznenadite svoje najmlađe i iznenadite sami sebe. Gosti NOVASOLa imaju  mogućnost uštedjeti dodatno na ulaznicama za mnoge parkove. Posjetite zemlju vikinga i mornara, male sirene i pješčanih dina, posjetite prekrasan Kopenhagen sa zabavnim parkom Tivoli, a smještaj rezervirajte po promotivnoj cijeni. Nećete požaliti niti sekunde.

Last minute Francuska

Jeste li znali da je Fracuska jedna od najposjećenijih zemlja svijeta? Vjerujte nam, to nije bez razloga. Francuska je zaista velika zemlja čije prirodne ljepote idu usporedno s ljepotom njenih gradova i sela. Francuska je romantična, začuđujuća, posebna i može vam ponuditi odmor iz snova. Da li tražite more i plaže, skijanje i prirodu, umjetnost i kulturu, nadahnjujuće prizore ravnica punih lavande ili vinograda, na pravom ste mjestu. Pročitajte na našim stranicama nešto više o francuskim regijama i sigurno ćete za svoj Last Minute odmor odabrati baš Francusku! Provjerite last minute ponudu u Francuskoj.

Last minute Španjolska

Zemlja prekrasnih poznatih plaža i destinacija s mnogo sunčanih sati i gradovima čija su središta predivne meke kulture i razonode. Bogata kulturna baština, znamenitosti, ali i krasni restorančići s odličnim specijalitetima i mnoštvo dućana obogatiti će vaš posjet ovoj predivnoj zemlji. Ako već duže vrijeme želite posjetiti Španjolsku, vrijeme je da i to putovanje dođe na vaš dnevni red. Ovo je prava prilika – provjerite naše ponude Last minute u Španjolskoj i rezervirajte svoj smještaj po promotivnoj cijeni.

Last minute Njemačka

Niste nikada razmišljali da otputujete u Njemačku, ili možda jeste, ali ne znate gdje. Njemačka je tako prostrana i beskrajna, da jednostavno ne znate kamo prije. Provjerite dostupnost kuća i apartmana po posebnoj ponudi i iznenaditi ćete se. Last Minute Njemačka je dostupnija nego što ste mislili, a raznolikost ponude nema kraja. Gradovi, šume, jezera, rijeke, pogodni su za putovanje u bilo kojoj sezoni. Ovdje je uvijek zanimljivo, nebrojena su izletišta i prirodne ljepote, a kulturne i povijesne znamenitosti, zajedno s mnogobrojnim fantastičnim dućanima, posebno će vas oraspoložiti.

Last minute Švedska

Začudit će vas spoznaja da vam je Švedska zapravo dostupna. Prekrasni moderni gradovi, život po mjeri čovjeka, ovdje ćete osjetiti što znači odmor i prilagođenost zemlje ljudima. Male drvene kućice opremljene svim komoditetima, kraj prekrasnih jezera i šuma, u bilo koje doba godine vama su na raspolaganju. Pogledajte ponudu, ugodno ćete se iznenaditi! Prirodne ljepote Švedske za vas su na pladnju putem Last minute ponude.

Last minute Norveška

Ne morate posjetiti Norvešku zimi, mi nismo naviknuti na takve zime, ali učinite to ljeti. Njeni fjordovi i ponoćno sunce jedinstveno su iskustvo. Prekrasni ledenjaci, modro i duboko more, nevjerojatno nebo i polarna svjetlost – Aurora Borealis, atrakcije su koje ostaju u sjećanju čitav život. A ako vam je usred ljeta baš do skijanja, ovdje je i to moguće! Iskoristite ponudu Last Minute u Norveškoj!

Last minute Europa

Izdvojili smo samo neke od zemalja u našoj ponudi, no u cijeloj Europi moguće je pronaći NOVASOL kuću ili apartman za odmor Last minute. Provjerite dostupnost Last minute ponude u zemlji koju biste rado posjetili, vjerujemo da ćete naći ono što tražite jer NOVASOL je prisutan u čak 22 europske zemlje. Pogledajte Last minute Europa!

Ako niste odlučili kamo ćete, onda je ovo još bolja solucija za vas. Raznolikost ponude omogućiti će vam da odaberete nešto po vašoj mjeri.

Putovanja obogaćuju naš život i šire naše vidike, zato putujmo! Ali putujmo sa stilom, birajmo LAST MINUTE!