search

Luksemburg - vile i kuće za odmor

Dobro došli u Veliko Vojvodstvo Luksemburg! Možda se radi o maloj zemlji, ali velikoj destinaciji. Luksemburg je savršena kombinacija preljepih krajolika i fantastičnih suvremenih sportskih, kulturnih i wellness sadržaja za sve generacije.

Povratak prirodi

Nevjerojatna priroda koju nudi Luksemburga otkriće je za sve. Iznenđujuće litice, rijeke i šume krase krajolike ovog vojvodstva. Ovdje vas očekuju pješačke staze uz rijeke, kroz šume, uz jezera, vinograde ili nevjerojatne litice.

U Luksemburgu priroda i sport idu ruku pod ruku

Brdski ili obični biciklizam uobičajena su razbibriga u Luksemburgu. Možda mislite da je to mala zemlja za velike ture, no ovdje vas čeka približno 300 km stara za brdski biciklizam i čak 600 km označenih klasičnih biciklističkih staza. Ljubitelji golfa imaju na raspolaganju čak šest igrališta.

Plivanje, klizanje, penjanje, let balonom, jahanje, jedrenje, nordijsko i alpsko skijanje, ribolov, planinarenje - sve što treba ljubiteljima aktivnog odmora i prirodnog okruženja.

Wellness u Luksemburgu

Odmaranje na odmoru

Specijalizirani centri nude masaže, limfne drenaže, parne kupelji i još mnogo toga o čemu sanjarite kad ste opterećeni. Krasne toplice s najsuvremenijom tehnologijom i jedinstvenom atmosferom pružit će vam ugođaj koji će vas kilometrima udaljiti od svakodnevnog stresa.

Život kulture

Povijesno naslijeđe, klasična glazba, muzeji moderne umjetnosti ili folklora, dvorci, tematske večeri i izložbe. Luksemburg hje jedna od kulturnih žarišta Europe. Posjetite slavni bunker Kaundorf i druga povijesna sela. Gradovi dišu kozmopolitskim duhom germanskih i romanskih utjecaja.

U Vojvodstvu je dijete kralj!

U Luksemburu djeca imaju priliku kroz igru na tematskim stazama i u zoološkim vrtovima učiti o životinjskom svijetu iz prve ruke. U Luskemburgu je naglasak uvijek na očuvanju prirode. Iz tog su razloga brojne dječje radionice i aktivnosti usmjerene na približavanje djeteta prirodi. Ekologija je nešto čemu djeca u Luksemburgu posvećuju pažnju od najranije dobi. Zašto vaša djeca ne bi sudjelovala u radionicama o fotografiji, pečenju peciva, crtanju ili plesanju?

Tržnica u Luksemburgu

Kupovina na luksemburški

Bilo da ste ljubitelj tržnica s domaćim proizvodima poput vina, žestica, pjenušaca, kobasica ili meda ili više volite trgovačke centre s luksuznim buticima, ovdje Vam neće nedostajati nadahnuća.