search

Kuće za odmor Crna Gora

Jeste li kada bili u Crnoj Gori? Provedite nezaboravan u Crnoj Gori! Izaberite Crnu Goru za vaše sljedeće putovanje! NOVASOL vam nudi predivne apartmane i kuće za odmor koji će vam upotpuniti doživljaj.

Crna Gora je zemlja prirodnih ljepota, iznimnog krajobraza, prelijepih, razvučenih plaža, bistrih jezera, divljih rijeka sa jedinstvenim kanjonima, te impozantnih planina. Crna Gora je smještena na jugu Jadranskog mora, te svojom obalom na sjeveru graniči sa Hrvatskom te sa albanskim dijelom Jadranske obale na jugu. Obalni krajobraz Crne Gore označen je strmim hridima između kojih su se skrile uvale sa prelijepim pješčanim plažama i fascinirajućim primorskim gradićima, koji vas dočekuju svojim mediteranskim naslijeđem i bogatom poviješću. Uputite se korak ka unutrašnjosti i dočekat će vas impozantne i šumovite planine Dinarida. Zaravni su često rascjepkane strmim kanjonima, od kojih je najveći kanjon Tare na sjeveru Crne Gore. Kao najduži i najdublji kanjon Europe privlači brojne turiste željne avanture i lijepe prirode. Crna je gora idealno odredište za obitelji ali i one koji vole malo aktivniji odmor.

kuce za odmor

Crna Gora zemlja čuda

Iskoristite sve prednosti odmora u NOVASOL vili, kući ili apartmanu za odmor i doživite Crnu Goru. Ujutro popijte kavicu na lijepoj Jadranskoj obali uz pogled na tamnomodro more, zatim se uputite na piknik čamcem po romantičnom Biogradskom jezeru u prašumi nacionalnog parka Biogradska gora, a onda se u smiraj dana opustite uz planinsku šetnju i dopustite da Vas pri tome svojom ljepotom očaraju brojne špilje i jame podzemnog svijeta.

Bogata turistička ponuda uz brojne mogućnosti za aktivnosti poput opuštanja na prelijepim pješčanim plažama u usamljenim uvalama, pješačenja na označenim stazama koje vode kroz veličanstvene planinske masive, biciklizma, raftinga na divljoj Tari ili skijanja u jednom od skijališta, jamstvo je ispunjenog i nezaboravnog odmora kako za one željne opuštanja, tako i za avanturiste, istraživače i ljubitelje prirode. Na vama je da odaberete smještaj! Pogledajte ponudu NOVASOL apartmana i kuća za odmor i rezervirajte idealni smještaj još danas.

Odmor Crna Gora

Zašto ne biste proveli nezaboravan odmor u Crnoj Gori? Crna Gora je zemlja koja Vas ne može ostaviti ravnodušnim. Neprocjenjiva prirodna ljepota, označena igrom kolorita od tamnomodre, preko smaragdno zelene do kameno sive, priskrbila je Crnoj Gori posebnom deklaracijom proglašenje ekološkom državom. Biser Mediterana je jednostavno fantastična zemlja za odmor - osobito, kada možete uživati u privatnoj atmosferi NOVASOL vile, kuće ili apartmana za odmor!

Smještaj Crna Gora

Tražite li smještaj za putovanje s obitelji, s prijateljima ili romantično putovanje udvoje, NOVASOL apartmani Crna Gora zasigurno su pravi izbor. Od malih studio apartmana do onih s više spavaćih soba i kupaonica pa do luksuznih apartmana i vila s bazenom – vjerujemo da ćete pronaći pravi NOVASOL smještaj za sebe.

Ponekad je NOVASOL kuća za odmor upravo ono što vam treba na vašem putovanju i odmoru. Kuće za odmor koje vam nudimo nalaze se duž obale u svim većim obalnim mjestima, čak i u starim gradskim jezgrama, ali i manjim selima ili na osami okruženoj divnom prirodom. Tu su i naše najljepše kuće s bazenom – luksuzne vile. Crna Gora vas neće razočarati.

Gastronomija Crna Gora

Uz obalu naići ćete na slatke male restorane u kojima ćete uz lagani povjetarac i šum mora moći kušati morske specijalitete. Ovdje se pije vino Vranac ili Nikšićko pivo koje savršeno paše uz večeru. Probajte kačamak tradicionalno jelo od krumpira. Na kulinarstvo Crne Gore utjecale su mnoge druge kulture poput turske, mađarske, stoga ćete ovdje naći i tradicionalnija jela kao i laganija poput morskih specijaliteta.

Pješčane plaže Crna Gora

U Crnoj Gori ćete pronaći brojne stjenovite plaže, a u samim mjestima brojne šljunčane plaže. Što južnije putujete, to su plaže više pješčane. Često se na obali nalazi šljunak, a dok polako ulazite u more, primjećujete da je dno više pješčano nego šljunčano. U nekim gradovima se na najomiljenije plaže plaća ulaz, no to su plaže sa svim mogućim zabavnim sadržajima koje biste mogli zamisliti. Najpoznatija plaže su: u mjestu Ulcinj, zatim u Budvi, poput plaže Sveti Stefan gdje se nalazi i samostan, te mnoge druge. Zapravo možete uživati u predivnim plažama u svim mjestima na obali. Pregledajte ponudu smještaja u Crnoj Gori apartmani, kuće za odmor i vile s bazenom - rezervirajte svoje putovanje na odmor još danas!

Apartmani blizu plaže Crna Gora