search

Crna Gora - tamnozeleni biser jadrana

Nigdje na tako malenom prostoru nećete naći toliko prirodnih ljepota, raznolikih krajobraza, prelijepih, razvučenih plaža, bistrih jezera, divljih rijeka sa jedinstvenim kanjonima, te impozantnih planina. Crna Gora je smještena na jugu Jadranskog mora, te svojom obalom na sjeveru graniči sa hrvatskom, te sa albanskim dijelom Jadranske obale na jugu.

Apartmani na moru Crna Gora

Raznoliki obalni krajobraz Crne Gore označen je strmim hridima između kojih su se skrile uvale sa prelijepim pješčanim plažama i fascinirajućim primorskim gradićima, koji vas dočekuju svojim mediteranskim naslijeđem i bogatom poviješću. Uputite se korak ka unutrašnjosti i dočekat će vas impozantne i šumovite planine Dinarida. Zaravni su često rascjepkane strmim kanjonima, od kojih je najveći kanjon Tare na sjeveru Crne Gore. Kao najduži i najdublji kanjon Europe privlači brojne turiste željne avanture i lijepe prirode.

Dani odmora u vili, kući ili apartmanu za odmor u Crnoj Gori

Iskoristite sve prednosti odmora u vili, kući ili apartmanu za odmor i doživite ovu raznoliku ljepotu i to sve u jednom danu. Ujutro popijte aromatičnu kavicu na lijepoj Jadranskoj obali uz pogled na tamnomodro more, zatim se uputite na piknik čamcem na romantičnom Biogradskom jezeru u prašumi nacionalnog parka Biogradska gora, a onda se u smiraj dana opustite uz planinsku šetnju i dopustite da Vas pri tome svojom ljepotom očaraju brojne špilje i jame podzemnog svijeta.

Raznolika turistička ponuda uz brojne mogućnosti za aktivnosti poput opuštanja na prelijepim pješčanim plažama u usamljenim uvalama, pješačenja na označenim stazama koje vode kroz veličanstvene planinske masive, biciklizma, raftinga na divljoj Tari ili skijanja u jednom od skijališta, jamstvo je ispunjenog i nezaboravnog odmora kako za one željne opuštanja, tako i za avanturiste, istraživače i ljubitelje prirode.

Smještaj Crna Gora - fantastična zemlja za odmor

Crna Gora je zemlja koja Vas ne može ostaviti ravnodušnim. Neprocjenjiva prirodna ljepota, označena igrom kolorita od tamnomodre, preko smaragdno zelene do kameno sive, priskrbila je Crnoj Gori posebnom deklaracijom proglašenje ekološkom državom. Biser Mediterana je jednostavno fantastična zemlja za odmor - osobito, kada možete uživati u privatnoj atmosferi vile, kuće ili apartmana za odmor!

Apartmani Crna Gora

Tražite li smještaj za putovanje s obitelji, s prijateljima ili romantično putovanje udvoje, naši apartmani  zasigurno su pravi izbor. Od malih studio apartmana do onih s više spavaćih soba i kupaonica pa do luksuznih apartmana u vilama s bazenom – vjerujemo da ćete pronaći pravi smještaj za sebe.

Kuća za odmor Crna Gora

Ponekad je kuća za odmor upravo ono što vam treba na vašem putovanju i odmoru. Kuće za odmor koje vam nudimo nalaze se duž obale u svim većim obalnim mjestima, čak i u starim gradskim jezgrama, ali i manjim selima ili na osami okruženoj divnom prirodom. Tu su i naše najljepše kuće s bazenom – luksuzne vile. Crna Gora vas neće razočarati.

Putovanje na pješčane plaže – Crna Gora

U Crnoj Gori ćete pronaći brojne stjenovite plaže, a u samim mjestima ima obilje šljunčanih plaža. Što južnije putujete, to su plaže više pješčane. Često se na obali nalazi šljunak, a dok polako ulazite u more, primjećujete da je dno više pješčano nego šljunčano. U nekim gradovima se na najomiljenije plaže plaća ulaz, no to su plaže sa svim mogućim zabavnim sadržajima koje biste mogli zamisliti.

Pregledajte ponudu smještaja u Crnoj Gori – apartmani, kuće za odmor i vile s bazenom – rezervirajte svoje putovanje na odmor još danas!

Apartmani blizu plaže Crna Gora