Nezaboravno iskustvo

Dio grupacije Awaze

Awaze je vodeća europska tvrtka koja se bavi objektima za iznajmljivanje i turističkim naseljima. Objedinjuje brandove specijalizirane u sektoru privatnog smještaja cottages.com, Hoseasons, James Villa Holidays, Landal GreenParks i NOVASOL koji pružaju svoje usluge u 36 zemalja na više od 110.000 lokacija milijunima gostiju godišnje. Više o tome pročitajte na www.awaze.com. Upoznajte sve naše brandove.

cottages.com

cottages.com britanski je lider kada se radi o ponudi kuća za odmor i luksuznih vila na više od 21.000 lokacija u Ujedinjenom Kraljevstvu, Irskoj, Francuskoj i Italiji. Ako tražite jedinstveni smještaj u kući kraj mora ili u ladanjskom dvorcu, stručnjaci za odmor pronaći će ga za vas – kao što čine za 1,45 milijuna ljudi i 163 tisuće kućnih ljubimaca godišnje.

Hoseasons

Hoseasons jedan je od vodećih britanskih stručnjaka za privatni smještaj s više od 31.000 lokacija na obali i u unutrašnjosti diljem Velike Britanije. Od kuća i turističkih naselja, preko plovila, do koliba i apartmana, brand nudi najširu moguću paletu privatnog smještaja u Ujedinjenom Kraljevstvu. Hoseasons svake godine ugosti više od 1,75 milijuna turista i više od 100.000 ljubimaca.

James Villa Holidays

James Villa Holidays, obiteljska tvrtka, nudi više od 3000 vila u više od 60 fantastičnih destinacija diljem Sredozemlja, Kariba i Amerike. Stručnjaci su za odmor u vilama koji se ponose svojim ugledom i sa strašću nude najbolje vile još od 1984.

Landal GreenParks

Landal GreenParks dinamična je organizacija prednjači u vođenju poslovanja, administraciji i nabavi turističkih naselja s bungalovima. S više od 85 naselja i približno 13.700 bungalova koje obilježavaju prirodni ambijent, prostranost i opuštena atmosfera, izdvaja se od ostalih ponuđača.

NOVASOL

NOVASOL nudi više od 50.000 pažljivo biranih prelijepih kuća i apartmana uz more, rustikalnih kućica usred nevjerojatnih krajolika i vila s bazenom kraj omiljenih europskih gradova središnje, sjeverne i južne Europe. Utemeljen prije pola stoljeća u Danskoj, s 28 destinacija širom Europe, najveći je europski ponuđač privatnog smještaja.

Pogledajte kuće i apartmane za odmor u 19 zemalja: