Kreditne i debitne kartice

Prihvaćamo sljedeće kreditne i debitne kartice:

Mastercard

MasterCard

VISA

Visa

Sigurnost i zaštita podataka

Kako bismo osigurali vašu sigurnost prilikom plaćanja online, NOVASOL je implementirao najviše sigurnosne mjere. Sve informacije se šalju u šifriranom obliku na temelju Symantec SSL certifikata. Vaši osobni podaci u potpunosti su zaštićeni. Vaši podaci o kreditnoj kartici koristiti će se samo u svrhu plaćanja te će se nakon završene transkacije podaci izbrisati iz našeg sustava.

Gubitak ili zamjena kreditnih/debitnih kartica

Molimo vas da nas obavijestite o eventualnom gubitku ili zamjeni kreditne ili debitne kartice kako biste mogli osigurati uredno podmirenje obveza.

Na taj način brinemo se o Vašem plaćanju te se brinemo da od samog početka uživate na svom odmoru.

Obroci plaćanja

Prvi obrok (ratu) kreditnom/debitnom karticom podmirujete tako da upišete tražene podatke u sigurni sustav. Nakon nekoliko trenutaka stranje rezeravcije (uplata) se ažurira i to je vidljivo na stranici (poveznici) vaše rezervacije. U slučaju drugog obroka (rate) taj se podmiruje automatski na datum dospijeća. U slučaju da ste ograničili visinu dnevnog ili mjesečnog prometa svoje kartice, moguće da će naplata biti preskočena. U tom se slučaju morate pobrinuti da iznos podmirite na drugi način u najkraćem roku.

Napominjemo da Vaša kreditna odnosno debitna kartica mora imati omogućenu ovu vrstu internetskog plaćanja.

Pogledajte kuće i apartmane za odmor u 19 zemalja: