search

Turska - vile i kuće za odmor

Volite sunce, plažu i more? Volite putovanja, antičke gradove, kulturu i ukusnu hranu? Dobrodošli u Tursku – jednu od najposjećenijih destinacija Europe. Pročitajte što sve možete vidjeti i doživjeti na odmoru u Turskoj. Turska je velika zemlja za još veći odmor.

Šoping Turska

Godišnji odmor Turska

Turska je velika zemlja, velikih suprotnosti u kojoj se isprepliću mirisima začina i kože, u njoj se ljeskaju svila, zlato i srebro. Sklad suvremenog života i bogatog, tisućama godina dugog kulturnog naslijeđa razoružat će i najveće skeptike.

Lijepa zemlja koja leži na mjestu gdje se spajaju Europa i Azija most je među kontinentima. Očarat će vas bogatom poviješću, arheološkim znamenitostima i raznolikim kulturnim naslijeđem. Dugi planinski lanac Taurus okružuje najljepšu tursku obalu, poznatu kao Turska rivijera Akdeniz, čiji je biser zaljev koji skriva Antaliju, prekrasno odredište za odmor sa svojim omiljenim ljetovalištima i dugim, vrućim ljetima. Idilična sela, brojni spomenici proteklih kultura i civilizacija, ljupke uvale i duge pješčane i šljunčane plaže s kristalno čistim morem žele dobrodošlicu na obiteljskom ili romantičnom odmoru. Kbalitetne vile i kuće za odmor, gastronomski užici, nevjerojatno povoljna kupovina proizvoda od zlata, kože i tekstila te gostoljubivost i ljubaznost domaćina dovoljan su razlog da ne sumnjate da je Turska jedna od omiljenih destinacija za odmor.

Odmor Turska

Dođite u Tursku, jer ćete posvuda sretati gostoljubive i ljubazne domaćine. Osjećat ćete se kao da odmor provodite kod prijatelja koji znaju pripremiti ukusna turska jela. Okušajte se u cjenkanju na turskim tržnicama, a nikako ne propustite posjet hamamu – čudesnoj turskoj kupelji. Idealno je odredište za ljubitelje kulturnih znamenitosti i prirodnih ljepota, jer smo pripremili bogati izbor kvalitetnih kuća za odmor u njihovoj blizini, a regija je jedna od najboljih i najživahnijih na Sredozemlju.

Otkrijte i upoznajte Tursku kao zemlju za odmor. Stanujte u potpuno namještenim vilama, kućama i apartmanima Turske. Sve vile, kuće i apartmani su opremljeni osobno od strane svakog vlasnika i čine NOVASOL vile, kuće za odmor i apartmane u Turskoj posebnim doživljajem.

Apartmani Turska