search

Obergoms - kuće za odmor

Obergoms je dio okruga Goms, a smješten je u kantonu Vallais, a zasnovan je nakon sto su se spojile 2009. tri općine, Obergesteln, Ulrichen i Oberwald. Sva ta mjesta, u srcu Alpa zadržala su tradiciju u arhitekturi i življenju. U predivnoj Švicarskoj, u Alpama možete pronaći idiličnu kuću za odmor ili apartman iz NOVASOL ponude i priuštite si nezaboravan odmor. Najljepše je u zimi i ljeti ovdje, tada priroda pokazuje sve svoje čari i ljepote.

obergoms

Ako tražite miran odmor u prirodi, daleko od buke i svakodnevnice, ovo je pravi izbor za vas. Duge šetnje kroz šume i planine, skijanje, vožnja biciklom po označenim stazama na visinama od 1200 do 4000 metara, sve to možete ovdje. Aktivni odmor ili jednostavno opuštanje uz čisti planinski zrak i krajolik koji oduševljava na vama je da odaberete. Priroda je ovdje očaravajuća, i zaista pravi odmor za dušu i tijelo. Rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude, izaberite najbolje za vas i vašu obitelj i iz udobnosti svoje kuće za odmor krenite u razgledavanje i istraživanje ovog područja.

Zime su ovdje idilične i prepune snijega. Za djecu tu je mnoštvo sadržaja i aktivnosti. Više od 150 godina, tu dolaze turisti iz cijelog svijeta, u potrazi za savršenim odmorom. Pronaći ćete planinarski način života i kulturu gdje god se okrenuli. Oko 40 tak restorana nalazi se na području ovih nekoliko mjestašca i to sve u vlasništvu lokalnog stanovništva. Gostoprimstvo i uslužnost uvijek su bili sinonimi za ove krajeve. Ovdje ćete se odmoriti u potpunsti, pronađite idealni smještaj za sebe i svoju obiltej i provedite divan odmor u predivnom krajoliku i planinskom kraju. Rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude i posjetite Švicarsku, zemlju sira, čokolade i predivne prirode!