search

Sarnen - kuće za odmor

Provedite nezaboravan odmor u mjestu Sarnen u Švicarskoj! Ovaj mali povijesni grad glavno je središte kantona Obwalden! NOVASOL u Švicarskoj ima divne kućice za odmor iz snova! Pogledajte našu ponudu kuća i apartmana u Švicarskoj i izaberite najbolje za sebe i svoju obitelj. Izaberite između drvenih, rustikalno uređenih kućica, ili odaberite nešto modernije, kako god vam odgovara NOVASOL ima smještaj za vas.

lake sarnen

Krajolik koji očarava 

Okružuju ga planine i predivan krajolik koji će vam pružiti odmor za dušu i tijelo. Možete posjetiti muzej koji govori o kulturnom nasljeđu ovog mjesta ali i sveukupno deset različitih mjesta koji ukazuju na bogato kulturno nasljeđe Švicarske. Tu su i tri crkve, Sv. Michael, pariška crkva Sv. Peter i Paul, i crkva Sv. Martin koje vrijedi posjetiti. Cijeli stari dio grada smatra se švicarskim kulturnim dobrom. Sarnen je smješten na sjevernoj strani jezera Lake Sarnen koje pokriva površinu od otprilike 7.5m2. Postoji označena kružna staza okom jezera koja traje otprilike 5 sati, za one koje vole prirodu i duge šetnje ovdje će uživati. No, ako se poželite vratiti prije možete to učiniti vlakićem ili brodom koji vozi.

pilatus

Poznata planina nalazi se u blizini po imenu Pilatus. Rezervirajte kuću za odmor iz NOVASOL ponude u predivnom krajoliku i pođite na jednodnevni izlet na vrh planine Pilatus do kojeg vozi žičara. Uživati ćete u predivnom pogledu koji oduzima dah. Priuštite sebi i obitelji mirniji ali aktivan godišnji odmor, uživajte u pješačenju, vožnji biciklima, planinarenju i sve to u fascinantnom krajoliku koji će vas napuniti energijom. Za ljubitelje zimskih sportova poput skijanja ovdje će isto tako moći doći do izražaja i uživati u odličnim stazama i spustovima. Sarnen i cijela regija idealno je mjesto za opuštanje i uživanje u prirodi u jednoj od NOVASOL komfornih kuća za odmor.