search

Samedan - kuće za odmor

Samedan je mjesto smješteno u kantonu Grisons u Švicarskoj. Samedan je poseban upravo po tome što je srce planine Upper Engadine i nalazi se na 1720 metara nadmorske visine. Lako je dostupno s obzirom da je u blizini zračna luka. Oduševiti će vas priroda i gostoprimstvo ljudi.

Rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude u Švicarskoj.

switzerland

Predivan krajolik i brojne mogućnosti za aktivan odmor

Odaberite kuću za odmor sa terasom i pogledom na krajolik koji očarava, a zatim krenite u razgledavanje ovog područja. U ljetnim mjesecima jezera dosegnu ugodnu temperaturu od 20 stupnjeva ali i zbog vjetra tu se može surfati i uživati u drugim vodenim sportovima. Na jezeru Silvaplana svake se godine održava natjecanje među surferima na koje se možete prijaviti ukoliko ste dobri u tom sportu. Ovo je savršeno mjesto za odmor i u ljetnim i u zimskim mjesecima. Oni koji vole skijanje ovdje će uživati na odličnim stazama. Skijališta su prilagođena obiteljskom odmoru tako da ćete ovdje imati sve mogućnosti za odličan, ispunjen i aktivan obiteljski odmor.

Posjetite i crkvu Svetog Petra sa romaničkim tornjem, te ostale kulturne znamenitosti. Ovdje zaista možete uživati u predivnoj prirodi, šetati ili planinariti po označenim stazama. U okolici Samedana nalaze se predivne kuće za odmor iz NOVASOL ponude. Planine Upper Engadine nude bezbroj označenih staza i mogućnosti za aktivan odmor.