search

Arosa - kuće za odmor

Predivno mjesto Arosa nalazi se u kantonu Graubünden u Švicarskoj. Arosa je poznato skijalište i odmorište mnogih, ali i kao lječilište poznato je preko 125 godina. Zavojite ulice vode vas do mjesta Arosa. Rezervirajte apartman ili kuću za odmor iz NOVASOL ponude i krenite u razgledavanje mjesta Arosa. Pogled koji seže oduševiti će vas!

graubunden

Krajolik je divan, a svježeg zraka ne nedostaje. Arosa je prepuna aktivnih sadržaja za cijelu obitelj. Pripremite se na aktivan odmor jer Arosa nudi puno označenih staza za planinarenje, vožnju biciklom ili pješačenje. Ljeto u Arosi je predivno i bez vjetra na planinama Grisons. Možete pronaći neku od naših drvenih kućica sa pogledom na krajolik i rezervirati ju još danas po povoljnoj cijeni! Uživajte u komfornim tradicionalnim švicarskim kućicama koje su u ponudi NOVASOLa. U podnožju planinskog lanca možete igrati golf ili uživati u pješačenju, na vama je da odlučite.

Arosa je obiteljsko odredište

Arosa je mjesto za obiteljski odmor i takvu oznaku grad nosi. Tu je i zabava na zatvorenom za mališane. Skijanje koje je ovdje iznimno popularno zbog odličnih staza, jedno je od poslastica kojima se posjetitelji najradije bave. Preporučamo vam da probate i noćno sanjkanje koje se održava jednom tjedno. Uronite u divljinu netaknutih švicarskih nacionalnih parkova i otkrijte dom alpskih životinja, poput divokoze, svisca i jelena, te uživajte u šarolikom cvijeću i biljnom svijetu. Brojne pješačke staze prolaze uz riječice koje vode do kristalno bistrih ledenjačkih jezera. Izrazito čist zrak i tišina pružaju potpuno opuštanje tijela i duha.

graubunden

Kod lokalnih turističkih ureda mogu se dobiti profesionalne karte i vodiči, a u mnogim mjestima je moguće organizirati i stručno vođenje. Rezervirajte kuću za odmor i odlučite se za Švicarsku, zemlju satova, predivnog krajolika, čokolade i vrhova!