search

Graubunden - vile, kuće i apartmani

Putevima ''šećera u prahu''

Uronite u divljinu netaknutih švicarskih nacionalnih parkova i otkrijte dom alpskih životinja, poput divokoze, svisca i jelena, te uživajte u šarolikom cvijeću i biljnom svijetu.

Brojne pješačke staze prolaze uz riječice koje vode do kristalno bistrih ledenjačkih jezera. Izrazito čist zrak i tišina pružaju potpuno opuštanje tijela i duha.

Kod lokalnih turističkih ureda mogu se dobiti profesionalne karte i vodiči, a u mnogim mjestima je moguće organizirati i stručno vođenje.

Zimski odmor u Graubündenu može biti uistinu legendaran. Graubünden je kanton smješten na istočnoj strani Švicarske u viskoim Alpama,  a glavni grad mu je Chur. Kanton spada u najviše području Europe, a ovdje je smješten i najviši grad u Europi, poznati Saint Moritz

Krajolik je u ovdje prekriven sjajno, bijelim i nježno pahuljastim snježnim pokrivačem, poput šećera u prahu, kilometrima dugačke skijaške staze, staze za skijaško trčanje i spustovi, osigurat će savršen zimski odmor.

Vile, kuće za odmor i apartmani ovog kraja, idealan su odabir za zimski odmor koji će ispuniti sva Vaša očekivanja. Švicarska je zemlja koju jednostavno morate posjetiti!