search

Berner Oberland - kuće i apartmani za odmor

Provedite nezaboravan odmor!

Izaberite Švicarsku za vaš sljedeći godišnji odmor. Regija Berner Oberland oduševiti će vas veličanstvenim pogledom i planinama koje samo čekaju da ih osvojite. Predivna jezera, netaknuta priroda ali prije svega gostoprimstvo privući će vas ovoj divnoj zemlji.

Nevjerojatan pogled, veličanstven planine, netaknuta priroda, sjajna jezera i istinsko gostoprimstvo - najbolje od Švicarske! Bernsko-berensko područje Oberland je vrijedno posjetiti u bilo koje doba godine. Odaberite smještaj iz NOVASOL ponude i odvedite svoju obitelj u fantastične planine, priuštite si pogled na krajolik i netaknutu prirodu koja će vas oduševiti.

Uživajte u svježem zraku i krajoliku Bernskih Alpi!

Zovu vas divna jezera, kristalno čista, sa lječilištima i welnessima u blizini. Ovdje se možete potpuno opustiti. Posjetite jezero Thun ili jezero Brienz gdje ćete doživjeti pravo osvježenje pogotovo udišući svježi alpski zrak. Za ljubitelje skijanja, ovdje je također pravi raj. Izaberite jedno od poznatih skijališta i uživajte u zimskim radostima podno Alpa. Posjetite vrhove planina Eiger, Mönch ili Jungfrau i osjetite sve čari Alpa.

U blizini Bernskih Alpi nalazi se i glavni grad Švicarske. Na brežuljku iznad rijeke Aare. Zaštitni znak ovoga grada je medvjed, kojeg se može vidjeti i na gradskoj zastavi. U Bernu će vas dočekati mnoštvo fontana, od kojih je čak 11 proglašenom remek djelom. Morate vidjeti fontanu Ogre ili Zahringer.  U starom gradu posjetite najvišu švicarsku katedralu čije je zvonik visok 100metara. Tu ćete imati prilike vidjeti i toranj na kojem je jedan od najstarijih švicarskih satova.  Satovi, sir i čokolada su glavne prepoznatljive karakteristike Švicarske koje morate vidjeti i okusiti dok ste ovdje na odmoru. Čokoladica Toblerone je izvorno iz Berna stoga smo sigurni kako ćete ovdje uživati u čokoladnim poslasticama. Bern je jedno od poznatijih turističkih mjesta, ali i kulturno i administrativno središte Švicarske. Nakon obilaska grada sjednite u neki od brojnih restorana i probajte sve gastronomske delicije ovog kraja. Samo 8 kilometra od Berna nalazi se međunarodna zračna luka, koje je ujedno i u blizini Berner Oberland regije i svih poznatih skijališta. U Švicarskoj postoji četiri službena jezika, a najčešće se pričaju njemački i švicarski.

U koje god godišnje doba došli nećete pogriješiti. Planinski krajolici regije Berner Oberland pozivaju na duge šetnje prirodom, bicikliranje ili skijanje i uživanje u svježem planinskom zraku. Zimi se uspavana planinska sela pretvaraju u mondena zimovališta gdje ćete sresti lica društvenog i političkog jet seta svjetskih razmjera. Raznolikost zimske rekreativne ponude je neograničena i ovdje će svatko naći nešto za sebe. Istražite mjesta, prirodu i provedite nezaboravan odmor u Švicarskoj. Za istinske ljubitelje prirode Švicarska je obećana zemlja. Relativno mala zemlja sa predivnom kulturnom baštinom, jezerima koje donose mir i relaksiranje, skijalištima i svježim čistim zrakom. Odaberite kuću na jezeru, ili apartman negdje u blizini skijališta, ovisno o vašim željama i provedite nezaboravan godišnji odmor sa obitelji i prijateljima u Švicarskoj!