search

Švicarska - puno više od planina, čokolade i sira

Odmor u obećanoj zemlji!

Švicarska je obećana zemlja za istinske ljubitelje prirode! Skijališta, predivni krajolici, povijesne znamenitosti samo su neki od razloga za posjet Švicarskoj! Sigurno znate kako su čokolada, satovi i sir nešto po čemu je Švicarska itekako poznata. 

Odmor u Švicarskoj

 

O Švicarskoj, iako je mala, nadaleko se čuje, jer je njena slava velika. S obzirom na njenu veličinu, u kratkom roku, bilo automobilom ili vlakom, mogu se obići sva njena najljepša odredišta. Najbolje polazište za obilazak ove prelijepe zemlje, satova i čokolade, su vile, kuće za odmor i apartmani naše ponude.

 

Doživite Švicarsku

Vile, kuće za odmor i apartmani u Švicarskoj idealni su za odmor u sasvim intimnom i privatnom ozračju. Započnite Vaš obilazak i upoznavanje Švicarske iz jedne od naših vila, kuća za odmor ili apartmana. Pogledajte koje aktivnosti i zanimljivosti u Švicarskoj možete doživjeti sa NOVASOLom i odmah rezervirajte sebi najljepšu vilu, kuću za odmor ili apartman u Švicarskoj

Bogatstvo netaknute prirode

Odmor u Švicarskoj

Otkrijte i upoznajte Švicarsku kao pravu zemlju za odmor, boravkom u dobro opremljenim i lijepo namještenim vilama, kućama za odmor i apartmanima. Vile, kuće za odmor i apartmani Novasol ponude, uređeni su prema osobnom ukusu svakog vlasnika, stoga će bilo koja vila, kuća za odmor ili apartman koji odaberete biti sasvim poseban doživljaj, a kako bi ste upotpunili Vaša očekivanja pročitajte što Vam sve donosi odmor u Švicarskoj.