Većina Šveđana danas barem nekoliko tjedana godišnjeg odmora provodi u svojoj vlastitoj zemlji. U Švedskoj se kaže: Tek u suživotu s Majkom Prirodom možemo ponovno naći svoj unutarnji mir.

Pješčane plaže i stjenovite obale, tisuće jezera za ribolov, velike šume, planine, obrtnička i trgovačka područja, starodavna kultura crteža na stijenama pa sve do divljih životinja kao što su losovi, vukovi i medvjedi.

Ferienhausurlaub Schweden

Knjiški junak Niels Holgerson u kući za odmor

Sve to i mnogo više već dulji niz godina privlači brojne posjetitelje. No tek u poslijednje vrijeme se razvilo zanimanje za ljepotu, kulturu i raznolikost koja se nalazi u našoj blizini.

Dođite u vile, kuće za odmor i apartmane u Švedskoj i krenite tragovima Nielsa Holgersona ili otkrijte vlastite proplanke sa šumskim bobicama. Bez obizra tražite li dinamičan ili miran odmor, u Švedskoj ćete naći lokaciju i vilu, kuću za odmor ili apartman koji su baš za vas.

Prošećite trgovačkim ulicama Boråsa i Ullareda ili posjetite stakleno carstvo područja Småland gdje ćete naći prekrasne radove svjetski priznatih majstora po povoljnim cijenama.

Vile, kuće za odmor i apartmani u blizini plaže

Pješčane plaže područja Öland, Skåne i Halland, litice regije Bohuslän, bajkovite hridi istočne obale - švedski krajolici su toliko raznoliki da se za svaki ukus nešto nađe. Priroda u Švedskoj je doista raznolika i potpuno jedinstvena. Zabavni i životinjski parkovi razasuti su diljem Švedske i odlična su izletnička odredišta koja će vašem odmoru staviti točku na i.

Doživjeti Švedsku

Skansen, Liseberg, Kolmården, Skara Sommerland, Tomteland, Havets Hus i Norden Ark - to su sve mjesta koja povezuju Švedsku s vilama, kućama za odmor i apartmanima no i sa zabavom i raznolikošću.

Švedska je ljeti mnogo više od samog sunca i mora. U oruženju vila, kuća za odmor i apartmana u Švedskoj uvijek će se naći nešto što će neovisno o lijepom vremenu zabaviti vašu obitelj.