Odmor u Španjolskoj

Odmor u Španjolskoj! Zašto ne! Atlanski ocean i Sredozemno more okružuju Iberski poluotok i stvaraju kilometrima dugu pješčanu plažu, prekrasne uvale, izbočene, strme hridi i hrapave grebene. Prekrasna i privlačna Costa Brava, kao iz najljepših slikovnica mediterana, sa svojim plažama i divljim te valovima ispranim stijenama poziva na odmor i uživanje. U usporedbi sa Costa Brava, Sierra na Costa Dorada se nalazi više u unutrašnjosti čineći više prostora za dugačke pješčane plaže.

suf spain

Sunce, tapas i flamenco

Čini se kako španjolsko sunce najjače sija na Costa Blanca. Njena bijela obala je poznata po svojim prekrasnim pješčanim plažama i ogoljenim stijenama te valovima koji nose sve pred sobom i oblikuju obalu po svojim željama.

Andalizija sa Costa del Sol i Costa de la Luz je značenje sa juga, svjetlo, toplina i strast. Sve što nas asocira na Španjolsku, tapas, borba bikova, paella i flamenco, je andalizijskom porijekla.

Prekrasna područja od kojih zastaje dah treba svakako posjetiti i vidjeti, a ako to napravite sa vašim najmilijima, onda sreći i zanosu nema kraja. Odlučite li se na posjet Španjolskoj i izvan ljetnih jeseci, vjerujte nam na riječ, nećete ostati razočarani.

 

Španjolska raznovrsnost

Španjolska očarava sve posjetitelje svojom geografskom i kulturnom raznovrsnošću. Burna prošlost zemlje je ostavila tragove na raznolikoj španjolskoj arhitekturi. Između ostalog rimski, maurski, bizantski, romanski i zapadno gotički utjecaj te renesansni, barokni i secesijski stil su djelovali i utjecali na ovdašnju arhitekturu. Osjećaj za tradiciju oslikava se u cijeloj zemlji po dvorcima, crkvama, spomenicima i kućama.

Preporučamo naše vile, kuće za odmor i apartmane na Costa Blanca, Costa Brava, Costa Dorada, Costa del Sol, ali i na Mallorci i na Kanarskim otocima u kojima će te se zasigurno dobro provesti, odmoriti i uživati u svim popratnim sadržajima koji se nude u ovim prekrasnim mjestima.

Rezervirajte svoju kuću iz snova u Španjolskoj još danas!