search

Manilva - kuće za odmor

Grad Manilva pripada regiji Malaga i leži na obali Costa de Sol. Geografska lokacija samog mjesta je odlična stoga uz šarm ribarskog mjesta nudi i mnogo sadržaja za posjetitelje. NOVASOL ima kuće za odmor u ovoj regiji stoga na vama je samo da izaberete najbolju za sebe. U tome će vam pomoći filteri na našoj stranici koji će vam omogućiti lakšu pretrage te vam ponuditi samo ono što vas zanima. Rezervirajte u samo nekoliko minuta svoj idealan smještaju u Manilvi, u Španjolskoj!

Manilva je predivan grad za razgledavanje, krenite od trgova u centru koji su uređeni i ukrašeni cvijećem, palmama gdje možete uživati i u jutarnjoj kavi u jednom od kafića na terasi sa pogledom na divne zgrade i arhitekturu grada. Nakon šetanje gradom uputite se na  plažu sa obitelji i prijateljima gdje ćete se ludo zabavljati. Na plaži ćete pronaći mnoštvo sadržaja za vašu djecu ali i za sebe.  Uz razne barove i restorana do raznih mogućnosti za aktivne sportove dan će vam proći u trenu! Playa La Duquesa pješčana je plaža  koja se nalazi se u gradskom dijelu i idealna je sa obitelji s djecom. Tu je i igralište za djecu, a od tuda možete prošetati i razgledati svjetionik Castle of the Duquesa. Punta de la Chullera je duga stjenovita plaža udaljena samo 13 minuta od grada Manilve. Iako ima mnogo stijena ulaz u vodu je lagan, a more je kristalno čisto. El Negro je plaža duga kilometarska plaža i zahvaljujući nježnim valovima prigodna je za djecu.

manilva

Posjetite i okolna predivna mjesta poput Mirador de La Pedreta koja je smještena u blizini Manilve i okružena je predivnim planinama Crestellina. Možete izabrati kuću za odmor sa pogledom na more,  planine ili mnogobrojne vinograde koje se tu nalaze. Predivan krajolik sa morem u pozadini, zvuči odlično zar ne?

 Plaža Romance de la Luna je još jedno mjesto koje morate posjetiti dok ste ovdje na odmoru a koje je ujedno rodno mjesto poznatog pjesnika Federico García Lorca čije ste knjige sigurno čitali.

Ako želite saznati više o gradu Manilva rezervirajte svoju kuću za odmor iz NOVASOL ponude još danas i započnite avanturu sa svojom obitelji i prijateljima.