search

Trnava - vile, kuće i apartmani za odmor!

Provedite svoj odmor u gradu i regiji Trnava na zapadu Slovačke. Predivni krajolici, mnogo aktivnosti i zanimljivosti vas ovdje očekuje. Trnava leži na rijeci Trnávka, 50 kilometara sjeveroistočno od glavnog grada Slovačke, Bratislave. Trnava je ujedno i ime regije koja obiluje predivnim zelenilom, te mnogim mogućnostima i aktivnostima tijelom odmora. Za sve ljubitelje plivanja ili pecanja uz rijeku možete uživati u aktivnostima koje vas raduju.

NOVASOL je pripremio za vas predivne kuće za odmor, koje će biti polazišna točka u istraživanju regije Trnava. Ukoliko ste ovdje na odmoru moći ćete ućivati u prirodnim ljepotama, šetnjama uz rijeku i drugim aktivnostima, no ako se zaželite noćnog provoda ili shoppinga Bratislava vam je nadomak ruke. Iskoristite sve mogućnosti kako bi istražili Slovačku i sve njezine blagodati. Odmor u Slovačkoj biti će vam nezaboravan jer ova zemlja još uvijek nije potpuno istražena, ali sve veći broj turista dolazi ovdje svake godine. Posjetite povijesni grad Trnavu,koji je jedan od najstarijih gradova i najznačajnijih za Slovačku. Trnava je bitno strateško i ekonomsko mjesto u Slovačkoj koje ima razvijenu ekonomiju, trgovinu i industriju.

Trnavu zovu malim Rimom!

Trnavu krasi 27 tornjeva koje su nekoć štitili grad, a danas su atrakcija, zanimljivost i kulturna baština. Prolazeći starim dijelom grada ćuti ćete crkvena zvona od desetak crkava. Njihova se melodija nije mijenjala stoljećima. Posjetite dvorac Smolenice u ovoj regiji, koji se smjestio na brežuljku i prošetajte se parkom uz dvorac koji će vas odvesti u daleku prošlost i oduševiti vas svojoj veličinom i ljepotom. Uživati ćete u krajoliku i predivnim prizorima. Trnava nudi pregršt kulturnih zanimljivosti, uz mogućnosti zabave. Muzeji, galerije, crkve i dvorci čekaju da ih otkrijete. Nećete požaliti ukoliko odaberete ovu regiju za odmor.

Odaberite smještaj iz NOVASOL ponude i rezervirajte kuću za odmor i istražite cijelu zapadnu Slovačku. Ova je regija ujedno i regija vinograda tako da ne zaboravite kušati vino i provesti romantične trenutke u gradu koji ima nadimak mali Rim. Otkrijte sve romantične kutke ovoga grada. Potražite aktualne organizirane izlete s vodičima na stranicama turističke zajednice i doživite novu avanturu. Ovu regiju svake godine posjećuje sve više turista. Otkrijte i zašto je Trnava sve popularnija među turistima! Pružite svojoj obitelji i prijateljima nove mogućnosti odmora. Izaberite Slovačku za vašu sljedeću destinaciju za odmor! Trnava nudi bezbroj mogućnosti aktivnog odmora. Ima mnogo označenih staza za vožnju biciklom, planinarenje i pješačenje. Na vama je da izaberete što želite raditi, a ovdje mogućnosti neće nedostajati! Posjetite crkvu Svete Helene ili crkvu Svetog Nikole koje datiraju iz srednjeg vijeka uređene u gotičkom stilu. Trnava je ujedno i mamac za gurmane. U središtu grada nude se restorani koji će vas razmaziti svojom ponudom. Probajte tipične slovačke specijalitete uz čašu crnog vina. Ukoliko rezervirate vilu, kuću ili apartman u regiji ili u blizini grada Trnave, imati ćete mnogo mogućnosti za dobru zabavu i opušten ali i aktivan odmor. Dođite u Slovačku i uvjerite se u kvalitetu ponude, prošetajte starim gradom te uživajte u ljepotama ove još uvijek neistražene regije Trnava u Slovačkoj! Rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude i uživajte u odmoru!