search

Nitra - vile, kuće i apartmani za odmor!

Nitra je grad smješten na zapadu Slovačke, a središte je Okruga Nitra. Nalazi se u dolini rijeke Nitre, a manji dio na planini Tribeč. Ovdje se nalazi prirodni rezervat Zoborská lesostep kojeg možete posjetiti i uživati u prirodnim ljepotama. Povedite svoju obitelj na godišnji odmor u Nitru i istražite bezbroj mogućnosti za aktivan odmor. Čekaju vas mnoge aktivnosti i atrakcije zbog kojih će vam biti drago da sete odabrali Nitru za svoj godišnji odmor. Krajolici su ovdje predivni i ostavljaju vas bez daha. Priroda je ovdje predivna a to je ono što svima treba na godišnjem odmoru, malo odmaka od gužvi i stresa. Dvorci koji se nalaze u ovoj regiji biti će vam dobar početak za istraživanje i razgledavanje ove regije. Svakako uživajte u gastronomiji ovog dijela Slovačke,tu ćete naći divne restorane, odličnu hranu i dobro vino.

Nitra je najstariji grad u Slovačkoj koji se nalazi na 190 m nadmorske visine. Najvažnija znamenitost je stari dvorac koji je napravljen po uzoru na Pariški dvorac. U dvorcu se nalazi također i katedrala. Nitra je udaljena oko 92 kilometara od glavnog grada Slovačke. Ukoliko poželite posjetiti glavni grad Bratislavu neće vam biti jako daleko. Nitra privlači veliki broj turista zbog kulturne baštine i predivnih znamenitosti. Sami ćete se uvjeriti u to kad posjetite kip Corgon, te razne galerije i muzeje.

Rezervirajte kuću za odmor u Nitri, prošečite se gradom, uživajte u zanimljivostima, i pronađite nešto za sebe i svoju obitelj. Na stranicama turističke zajednice Nitre naći ćete pregršt mogućnosti i izleta koje možete obići dok ste tamo. Posjetit predivan Botanički vrt malo izvan grada, i uživajte u predivnoj prirodi. Nitra isto tako nudi ulicu u gradu koje je namijnjena za shopping, gdje ćete moći pronaći suvenire ili nešto od odjeće što vas zanima, poznatih marki. Tu ćete moći popiti omiljeno piće ili kavu jer se tu nalaze brojni barovi. Nitra isto tako ima kino, te bazen na koji možee otići ukoliko niste rezervirali kuću s bazenom iz naše ponude. Prepustite se užitcima i iskoristite sve prednosti ovoga grada.

Slovačka je odlična zemlja za putovanje. Velike čarobne šume, špilje, brežuljci i planine krase ovu zemlju. Krajolici koji su odmor za oči i relaksirajući odmor. Možete se okušati u planinarenju, penjanju, ili uživati u šetnji kroz nacionalne parkove. Izaberite ono što vam je draže ali isto tako na svom putovanju možete vidjeti zaista sve. Slovačka nudi za svakog ponešto i sigurni smo da će vam se svidjeti. Rezervirajte još danas vilu, kuću ili apartman za odmor u Nitri i uživajte u nezaboravnom odmoru sa svojom obitelji i prijateljima.