search

Slovačka - odmor za dušu

Zemlja za opuštanje u toplicama i uživanje u krajolicima

Slovačka – raznolika zemlja – nudi svojim posjetiteljima divlju, ali prelijepu prirodu, kupanje u kristalno čistim jezerima, odmor u termalnim odmaralištima i bezbroj mjesta u kojima je prošlost ostavila svoj trag. Slovačka je zemlja u kojoj narodna umjetnost još živi i neprestano se razvija.

Odmor u Slovačkoj

Slovačka se sastoji od Visokih i Niskih Tatri, planina koje se nalaze na sjeveru i u središnjem dijelu zemlje i koje su dio Karpata, i slovačkog rudogorja.

U ovim dijelovima, a po najprije u Tatrama, Slovačka nudi planinsku sliku zemlje. Na jugu se proteže sve do mađarskih ravnica. Najveće rijeke Slovačke su: Dunav, Tisa, Vah, Hron i Morava. Najveća uzvisina je Gerlachov vrh (2.655 metara) smješten u Visokim Tatrama.

Kuća u SlovačkojKapelica na planiniDrvena koliba u Slovačkoj

Doživite Slovačku

Vile, kuće i apartmani u Slovačkoj idealni su za provesti godišnji odmor u intimnoj, privatnoj atmosferi/ambijentu. Započnite Vaš obilazak i upoznavanje Slovačke direktno iz jedne od naših vila, kuća ili apartmana. Pročitajte koje aktivnosti i ponudu za vrijeme godišnjeg odmora u Slovačkoj možete koristiti i izaberite vilu, kuću ili apartman u Slovačkoj iz NOVASOL raznolike ponude.

Odmor u Slovačkoj

Otkrijte i upoznajte Slovačku kao zemlju za odmor. Stanujte u potpuno namještenim vilama, kućama za odmor i apartmanima Slovačke. Sve vile, kuće za odmor i apartmani su opremljeni osobno od strane svakog vlasnika i čine vilu, kuću ili apartman u Slovačkoj jedinstvenim doživljajem. Ne zaboravite na mnogobrojne aktivnosti i atrakcije koje možete doživjeti u Slovačkoj.