search

Kuće za odmor Slovačka

Obiteljski odmor u Slovačkoj

Slovačka nudi svojim posjetiteljima divlju, ali prelijepu prirodu, kupanje u kristalno čistim jezerima, odmor u termalnim odmaralištima i bezbroj mjesta u kojima je prošlost ostavila svoj trag. Slovačka je zemlja u kojoj narodna umjetnost još živi i neprestano se razvija. Kuće za odmor Slovačka idealan su odabir za obiteljski odmor.  

Zimovanje u Slovačkoj

Slovačka se sastoji od Visokih i Niskih Tatri, planina koje se nalaze na sjeveru i u središnjem dijelu zemlje i koje su dio Karpata, i slovačkog rudogorja. U ovim dijelovima, a po najprije u Tatrama, Slovačka nudi planinsku sliku zemlje. Na jugu se proteže sve do mađarskih ravnica. Najveće rijeke Slovačke su: Dunav, Tisa, Vah, Hron i Morava. Najviši je Gerlachov vrh (2.655 smješten). Provedite zimovanje u Slovačkoj! NOVASOL apartmani i kuće za odmor smješteni su u neposrednoj blizini skijališta. Pogledajte ponudu NOVASOL apartmana i kuća za odmor i skijajte u Slovačkoj!

Odmor u Slovačkoj

Doživite Slovačku

Vile, kuće i apartmani u Slovačkoj idealni su za provesti godišnji odmor u intimnoj, privatnom ambijentu. Započnite Vaš obilazak i upoznavanje Slovačke direktno iz jedne od NOVASOL vila, kuća ili apartmana za odmor. Pročitajte koje aktivnosti i ponudu za vrijeme godišnjeg odmora u Slovačkoj možete koristiti i izaberite vilu, kuću ili apartman u Slovačkoj iz NOVASOL ponude smještaja.

smještaj slovačka

Zemlja predivnih dvoraca Slovačka

Prepuna impozantnih dvoraca Slovačka oduzima dah. Posjetiti dvorac Spiš koji je na popisu Svjetske baštine ali i mnoge druge koji su okruženi veličanstvenom prirodom. Ali ne samo to, Slovačka obiluje špilja koje su također turistička atrakcija. Slovačka je zemlja koja još nije skroz otkrivena i koja je  skriveni dragulj stoga sigurno nećete pogriješiti ako upravo nju odaberete za vaš obiteljski odmor.

kuce za odmor slovačka

Otkrijte i upoznajte Slovačku kao zemlju za odmor. Pronađite idealan smještaj među potpuno namještenim vilama, kućama za odmor i apartmanima Slovačke. NOVASOL vile, kuće za odmor i apartmani su opremljeni osobno od strane svakog vlasnika i čine vilu, kuću ili apartman u Slovačkoj jedinstvenim doživljajem. Ne zaboravite na mnogobrojne aktivnosti i atrakcije koje možete doživjeti u Slovačkoj.